Soutěž Star Wars - 2. kolo

Sdílej
 
Soutěž s Hvězdými válkami pokračuje druhým a posledním kolem. Kosmickou loď už jste postavili. Nyní o vás chceme jediné – vyrobte k ní také jejího pilota! Požadujeme postavičku v proporcích shodných s měřítkem vaší kosmické lodi.

Rytířem řádu Jedi se nestane každý. Po rytířských adeptech je požadováno nejen mnoho tréninku a odříkání, ale nakonec také celková změna životního stylu. Žádný strach, žádný hněv, žádná láska… My po vás nic takového nechceme. Ostatně, nenabízíme ani rytířský titul. Ta výhra za to ale stojí. Za co? Za trochu zručnosti a fantazie, se kterou se jistě chopíte i druhého soutěžního úkolu.

Soutěžní úkol první:
Kosmickou loď už jste postavili. Nyní o vás chceme jediné – vyrobte k ní také jejího pilota! Požadujeme postavičku v proporcích shodných s měřítkem vaší kosmické lodi. Není nutné, aby pilot v lodi přímo seděl nebo byl vyroben ze stejného materiálu jako plavidlo.

Foto
Síla s vámi.

Ceny pro deset výherců:
1. - 5. místo: Jedijská stíhačka s Anakinem Skywalkerem
6. - 10. místo: Souboj generála Grievouse s Obi-Wanem Kenobim

Kosmické lodi (z prvního kola soutěže) a jejich piloty (z druhého kola) nám posílejte na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Uzávěrka soutěže je 2. července 2005. Zásilky označte heslem STAR WARS.