Soutěž Divoký západ - 1. kolo

Sdílej
 
Pistolníci, indiáni, zbystřete své slechy! Právě začínáme novou soutěž pro všechny příznivce Divokého západu. Odložte své kolty, zapomeňte na ohnivou vodu, válečné sekery nechte pod zemí. Nyní máte šanci hrát o kempinkové vybavení.

Pistolníci, indiáni, zbystřete své slechy! Právě začínáme novou soutěž pro všechny příznivce Divokého západu. Odložte své kolty, zapomeňte na ohnivou vodu, válečné sekery nechte pod zemí. Nyní máte šanci hrát o kempinkové vybavení. Co musíte udělat? Stačí splnit tři soutěžní úkoly v ABC č. 13, 14 a 15 a počkat na výsledek. V těchto třech číslech dostanete postupně tři soutěžní úkoly.

První úkol
Na pastvinách v prérii se nám trošku zkomplikovala situace. Joe, Pete a Ed vrhli svá lasa ve stejný okamžik a ta se jim nešťastně zapletla do sebe. Není proto jasné, který z kovbojů byl při lovu zuřivého býka úspěšný. Vaším úkolem je určit úspěšného lovce.

Pozor! Odpověď na tento soutěžní úkol nám zatím neposílejte. Vyčkejte na třetí kolo soutěže v ABC č. 15 a pošlete výsledky všech úkolů najednou!

Foto
Ceny pro vítěze:
1. stan LOAP VENAS pro dvě osoby
2. stan LOAP VEGA pro tři osoby
3. spací pytel LOAP ST. MORITZ
4. a 5. spací pytel LOAP LITE
6. a 7. batoh LOAP HUDSON 22 l.
8. a 9. batoh LOAP SNEER 20 l.
Foto
10. a 11. batoh LOAP WALKER 28 l.
12. a 13. batoh LOAP SMOKE 20 l.
14. a 15. mikina LOAP ZELAND
16. a 17. tričko LOAP CAVE
18. až 20. kšiltovka LOAP BOREL