Soutěž Divoký západ - 3. kolo

Sdílej
 
Pokud jste si poradili s oběma předchozími úkoly, na Divokém západě se jistě neztratíte. Bude se vám to hodit, protože tentokrát pronikneme až do indiánské osady a určitě bychom byli neradi, kdybyste přišli o svůj mladý skalp.

Třetí úkol
Co by to bylo za znalce Divokého západu, kdyby si neporadil s indiánským zdobením. Vaším třetím úkolem je vyrobit indiánskou čelenku. K výrobě můžete použít libovolné materiály – textil, drát, korálky, dřevo, sklíčka, ptačí pera, kůži, ale třeba i materiály moderní doby, jako je umělá hmota.
Do soutěže se můžete zapojit i teď. Úkol prvního a druhého kola z ABC č. 13 a 14 najdete na našich internetových stránkách.
Své výtvory spolu s odpověďmi na první dva úkoly z ABC č. 13 a 14 posílejte nejpozději do 5. srpna 2005 (rozhodující je datum na razítku pošty) na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7, a obálku označte heslem DIVOKÝ ZÁPAD. Můžete je rovněž doručit osobně na tutéž adresu do 5. srpna 2005. Balíček v každém případě doplňte svým jménem, adresou a věkem.
Porota redaktorů určí dvacet nejlepších prací, které budou odměněny.
Seznam výherců najdete v ABC č. 19 a na internetové adrese www.iabc.cz v druhé polovině září. Ceny pak výherci obdrží poštou.

Organizátorem soutěže je společnost RINGIER ČR, a. s. Organizátor neodpovídá za nedoručení zásilek odeslaných účastníky soutěže. Svou účastí v soutěži dává soutěžící souhlas se zpracováním osobních údajů po dobu trvání soutěže, za účelem určení výherců soutěže. Účastí v soutěži dávají soutěžící souhlas s případným publikováním svého jména, bydliště, popř. fotografie své osoby nebo svého výtvoru v časopise ABC. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace nastalé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučení zaměstnanci společnosti RINGIER ČR, a. s., a jejich rodinní příslušníci.


Foto
Ceny pro vítěze:
1. stan LOAP VENAS pro dvě osoby
2. stan LOAP VEGA pro tři osoby
3. spací pytel LOAP ST. MORITZ
4. a 5. spací pytel LOAP LITE
6. a 7. batoh LOAP HUDSON 22 l.
8. a 9. batoh LOAP SNEER 20 l.
Foto
10. a 11. batoh LOAP WALKER 28 l.
12. a 13. batoh LOAP SMOKE 20 l.
14. a 15. mikina LOAP ZELAND
16. a 17. tričko LOAP CAVE
18. až 20. kšiltovka LOAP BOREL