Vyhrajte lístek na Monster Jam v Praze

Sdílej
 
Monster Jam je jedinečná automobilová show, v níž se v rámci evropského turné poprvé v České republice představí osm týmů monster trucků. Jsou to ti nejlepší jezdci monster trucků na světě, protože se jedná o finalisty americké prestižní soutěže Monster Jam.

Soutěžní a exhibiční představení proběhnou v pražské Sazka Areně. Budou celkem tři - 29. října 2005 od 14.00 a 20.00 hodin a 30. října 2005 od 14.00 hodin. Jedno představení trvá asi 150 minut a cena vstupenek v předprodeji se pohybuje od 350 do 790 Kč.

Na deset z vás čekají dvě vstupenky zdarma – vždy jedna pro vás a jedna pro doprovod (rodiče či kamaráda), ke každé vstupence dostanete tématickou kšiltovku a tričko a navíc budete mít možnost se po představení podívat do zákulisí show a prohlédnout si monster trucky zblízka.

Co pro to musíte udělat? Zúčastněte se soutěže a vyhrajte!

Soutěžní úkol

Nakreslete či namalujte originální karoserii monster trucku. Můžete zvolit jakýkoliv tvar i motiv povrchu, ale nezapomeňte, že závodníci v monster truccích jsou opravdu drsní hoši a to by se mělo odrazit i ve vzhledu karoserie.

Obrázky nám posílejte nejpozději do 7. října 2005 (rozhodující je datum na razítku pošty) na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7 a obálku označte heslem MONSTER TRUCKY. V každém případě připište své jméno, adresu, věk a telefon, případně e-mail, abychom vás mohli obratem informovat o výhře.
Porota redaktorů určí deset nejlepších prací, které budou odměněny.
Seznam výherců najdete v ABC č. 24 a na internetové adrese www.iabc.cz v následujícím týdnu po uzávěrce soutěže. Vstupenky na Monster Jam obdrží výherci poštou.

Organizátorem soutěže je společnost RINGIER ČR, a. s. Organizátor neodpovídá za nedoručení zásilek odeslaných účastníky soutěže. Svou účastí v soutěži dává soutěžící souhlas se zpracováním osobních údajů po dobu trvání soutěže, za účelem určení výherců soutěže. Účastí v soutěži dávají soutěžící souhlas s případným publikováním svého jména, bydliště, popř. fotografie své osoby nebo svého výtvoru v časopise ABC. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace nastalé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučení zaměstnanci společnosti RINGIER ČR, a. s., a jejich rodinní příslušníci.

Autor

iABC