Velká předvánoční soutěž - 3. kolo

Velká předvánoční soutěž - 3. kolo
Sdílej
 
Zahrajte si s námi na průvodce - vaším hostem bude francouzský kamarád a vy mu chcete ukázat to nejzajímavější z naší země. On vás za to pozve na návštěvu do Paříže. Tato mezinárodní soutěž je určena dětem od 9 do 15 let.

V minulých dvou kolech jste svého kamaráda z Francie provedli našimi nej..., ukázali mu zajímavá místa naší země a teď se mu chcete pochlubit svými cestovatelskými zážitky.
Připravte ukázkovou dvoustranu ze svého cestovního deníku. Může to být z nějaké skutečné prázdninové cesty - ať už po naší zemi, nebo v cizině; pokud jste necestovali, můžete si cestu vymyslet.
Co všechno do svého cestovního deníku zařadíte a jakou technikou ho vytvoříte, je jen na vás. Mohou to být heslovité poznámky, obrázky, postřehy týkající se domorodců nebo exotické (či naší) přírody, neobvyklá pozorování, humorné zážitky atd.


CESTA K VÝHŘE

Do soutěže budou zařazeny dvě strany deníku od každého účastníka, který zašle i správné odpovědi na otázky z prvního a druhého kola soutěže (tj. osm správných odpovědí z prvního kola a pět správně určených památek ze druhého). Porota složená z členů redakce ABC vaše práce ohodnotí a vybere 15 nejlepších, kteří získají uvedené ceny.
Svůj deník a odpovědi posílejte do 30. listopadu 2006 v jedné zásilce zřetelně označené DENÍK na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Nezapomeňte uvést svůj věk, zpáteční adresu, případně pro rychlejší kontakt váš e-mail a telefonní číslo.
Správné řešení a seznam výherců budou od 10. prosince na internetových stránkách www.iabc.cz v sekci Soutěže/Výsledky, www.centretcheque.org a www.clubtilou.com.
Ceny obdrží výherci poštou do konce prosince. Zájezd do Paříže pro první tři výherce s jedním dospělým průvodcem (rodič, sourozenec starší 18 let) bude uskutečněn na jaře, termín bude ještě upřesněn a v lednu 2007 zveřejněn na výše uvedených internetových stránkách, účastníci budou vyrozuměni poštou nebo e-mailem.

Ceny

1. mobilní telefon Nokia 6111 Black, a navíc jarní zájezd do Paříže
2. přehrávač iPod nano Black, a navíc jarní zájezd do Paříže
3. lego Racers - Dirt Crusher RC, a navíc jarní zájezd do Paříže
4.–6. herní konzole Nintendo, hra Big Brain Academy, brašna na konzoli
7.–8. Moderní ilustrovaná encyklopedie
9.–10. kniha Poklady světa
11.–13. stolní hra Himalaya
14.–15. stolní hra Kanaloa

Přesná pravidla soutěže najdete na www.iabc.cz v sekci Soutěže.
Soutěž organizujeme ve spolupráci s Českým centrem v Paříži, francouzským sdružením Entract en France, francouzským dětským časopisem 7 autour du monde (Sedmička na cestě kolem světa) a Muzeem užitého umění v Paříži.

Autor

-zde-