ABC Call of Duty 2 Turnaj

Sdílej
 
Po úspěšném průběhu dvou turnajů v Counter-Strike a Need For Speed jsme se rozhodli dát šanci také hráčům Call of Duty 2. Máte šanci prověřit svůj postřeh, přesnou mušku a taktiku v napínavé atmosféře progamingového turnaje.

Jak se bude hrát
Půjde o turnaj dvoučlenných týmů. Základní skupiny budou rozděleny po 6 dvoučlenných týmech do 4 skupin (48 hráčů), týmy budou hrát každý s každým v rámci základní skupiny. Do play-off postoupí vždy 4 nejlepší ze skupiny, play-off se bude hrát klasickým tenisovým pavoukem. Jeden zápas se odehraje na jedné mapě. Hraje se systémem MR5, to znamená 5 kol za každou stranu. Tým, který dosáhne šestého bodu, vítězí. Jedno kolo trvá 2 minuty. V základních skupinách je možná remíza, v případě nerozhodného stavu v play-off následuje prodloužení systémem MR 2 (2 kola za každou stranu). Jsou povoleny všechny zbraně kromě Sniper a Shotgun, tím pádem je zakázán Smoke Granát.

Maplist

mp_burgundy, mp_carentan, mp_dawnville, mp_matmata, mp_railyard, mp_toujane, mp_trainstation, mp_harbor

Kdy a kde se hraje

Turnaj bude 28. 4. 2007 v Brně v herně AMD PG Cyber Café Velký Špalíček od dopoledních do večerních hodin. Čas všem účastníkům ještě osobně upřesníme.

Jak se přihlásit

Soutěž má dvě kola. Vaším úkolem v 1. kole je správně zodpovědět obě soutěžní otázky a odpovědi spolu s informacemi o vás poslat do ABC (požadavky a adresa viz níže). Všichni soutěžící, jejichž odpovědi budou správné, postupují do 2. kola soutěže. Ve druhém kole bude vylosováno 48 soutěžících (24 dvojic), to je počet hráčů, který dovoluje kapacita herny.

Soutěžní otázky

1. Co znamená v multiplayerové hře zkratka CTF?
a) Central Task Force – označení pro hlavní útočné síly
b) Capture The Flag - herní mód, ve kterém je cílem získat vlajku protivníka.
c) Call The Force – příkaz pro okamžité přivolání posil

2. Co je v FPS hře „strafování“?

a) Pohyb do stran, při kterém máte výhled stále obrácený dopředu. Tedy jakési úkroky.
b) Střelba v pohybu, při přesunu z jednoho krytu do druhého.
c) Rychlý pohyb vpřed do nejbližšího úkrytu.

Turnaj je pouze pro hráče ve věku 10-15 let


Proč se těšit

Hraje se o velmi zajímavé ceny. Navíc herna bude celý den rezervována pouze pro tuto akci ABC, takže pokud budete v turnaji brzo vyřazeni, budete mít možnost si na volných počítačích zahrát mimosoutěžně i jiné hry.

Společně s odpověďmi uveďte následující informace:

Jméno a příjmení, bydliště, telefon, e-mail (máte-li), svůj věk a jestli máte zkušenost s multiplayerovým hraním Call of Duty 2 (uveďte pouze ANO nebo NE).

Pokud máte kamaráda, se kterým jste již sehraní a budete tvořit soutěžní dvojici, uveďte obě jména i všechny informace o sobě i svém kamarádovi. Přihlášku, to znamená odpovědi na soutěžní otázky a výše požadované informace o vás, tedy můžete poslat jako tým.
V případě, že se do turnaje přihlásíte samostatně, bude vám týmový spoluhráč přidělen náhodným losem.

Odpovědi na soutěžní otázky pošlete nejpozději do 10. dubna 2007 (rozhodující je datum na razítku pošty) na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Zásilku označte heslem TURNAJ. Nezapomeňte vyplnit všechny údaje o sobě i o případném týmovém spoluhráči. Ze zásilek, došlých na adresu redakce ABC v daném termínu, které budou obsahovat správné odpovědi na obě soutěžní otázky a zároveň všechny požadované údaje o soutěžícím, vylosujeme 48 účastníků turnaje. Turnaj je určen pouze pro hráče ve věku 10-15 let. Výsledky losování budou uvedeny na www.iabc.cz/turnaj od 18. dubna 2007, vylosované soutěžící také zkontaktujeme a sdělíme jim přesný čas konání turnaje a další informace. Vylosovaní soutěžící se budou moci zúčastnit ABC Call of Duty 2 turnaje 28. 4. 2007 v Brně v herně AMD PG Cyber Café Velký Špalíček.
Organizátorem soutěže je společnost RINGIER ČR, a. s. Organizátor neodpovídá za nedoručení odpovědí do redakce časopisu ABC. V případě, že si výherce nepřevezme výhru zaslanou poštou do tří měsíců od prvního zaslání, propadá cena ve prospěch organizátora (podle data na podacím lístku). Účastí v soutěži projevuje každý účastník soutěže v případě výhry souhlas k publikování svého jména a bydliště v časopisu ABC a na internetových stránkách www.iabc.cz. Dále souhlasí s tím, že společnost RINGIER ČR, a. s., je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, adresa, eventuálně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu trvání soutěže a třiceti dnů po jejím skončení. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR, a. s., a jejich rodinní příslušníci.

Ceny pro vítěze turnaje

1. herní konzole Wii
2. grafická karta ATI Radeon X1950 Pro
3. myš G5 Laser Mouse (Logitech)
4. gamepad Nostromo n52 SpeedPad
5. gamepad Chillstream Controller
6. flash přehrávač AXM-30 MP3

Autor

Tomáš Jung