Velká soutěž o zvířatech - 3

Velká soutěž o zvířatech - 3
Sdílej
 

Výroba hračky
Poslední část naší velké tříkolové soutěže bude tvůrčí. Vaším úkolem bude jakoukoliv technikou (z látky, papíru, moduritu nebo jinak) zhotovit hračku inspirovanou libovolným zvířetem. Může to být cokoliv od figurky přes různé hlavolamy až třeba po obrázkové kostky s výjevem z džungle, nápaditosti se meze nekladou. Hodnotí se vzhled, kreativita, ale také použitelnost (těžko si hrát z něčím, co je příliš veliké, neforemné, těžké nebo z toho odpadávají součástky. Zaslanou práci označte heslem Hračka.

Přehled cen:

1.cena Přehrávač MP3 GoGEN MX 450 Inch,2 GB, FM + auto na setrvačník Policie + cestovní šachy
2.cena Přehrávač MP3 GoGEN MX 220,2 GB, FM + Obrazová encyklopedie Zvíře
3.cena Přehrávač MP3 GoGEN MX 220,2 GB, FM + cestovní domino
4.cena Apple iPod nano 4 GB + Micro plasma drak
5.cena Model auta: rádiem řízený tahač s kontejnerem
6.cena Lego Racers 4588
7.cena Universum – Všeobecná encyklopedie ve 4 svazcích
8.cena Stavebnice Údolí dinosaurů
9.cena Stavebnice Král džungle
10.cena Stolní hra Snap

Uteklo vám zadání některého z předchozích dvou kol a chcete přesto vyhrát některou z cen? Žádný problém, kompletní zadání všech kol naleznete na www.iabc.cz.
Zhotovenou hračku spolu s řešením prvních dvou úkolů z ABC č. 5 a 6 pošlete nejpozději do 13. dubna 2007 (rozhodující je datum na poštovním razítku) na adresu Redakce ABC, U Průhonu 13, Praha 7, 170 00. Nezapomeňte uvést své jméno, věk, adresu, případně i telefon nebo email!
Porota složená z členů redakce ABC bude hodnotit výtvory těch účastníků, kteří zároveň odpoví správně na obě soutěžní otázky z prvního a druhého kola. Jména patnácti výherců budou zveřejněny na www.iabc.cz od 28. dubna 2007.
Výhry rozesíláme poštou, zaslané práce se nevracejí.

Autor

Tereza Švejdová