Call of Duty 2 turnaj

Call of Duty 2 turnaj
Sdílej
 
Bitva pokračuje a přesouvá se do Prahy! Pro velký zájem o multiplayerová klání ve hře Call of Duty 2 vyhlašujeme další ABC turnaj. Tentokrát přeneseme bojiště z Brna do Prahy.

Dáme šanci obstát v prostředí profesionálního turnaje novým hráčům. Vyčistěte si pušky a překontrolujte výzbroj, hraje se totiž o exkluzivní ceny v hodnotě více než 20 000 Kč.

Hráči ABC Call of Duty 2 turnaje

Výherci Call of Duty 2



Kdy a kde se hraje

Turnaj bude v Praze v sobotu 15. 9. 2007 v herně AMD PG Cyber Café Village Cinemas Anděl od dopoledních do večerních hodin. Čas všem účastníkům ještě osobně upřesníme.

Proč se těšit

Hraje se o velmi zajímavé ceny. Navíc herna bude celý den rezervována pouze pro tuto akci, takže i když budete v turnaji brzy vyřazeni, budete mít možnost si na volných počítačích zahrát mimosoutěžně i jiné hry. Navíc nikdo neodejde s prázdnou. I pro vyřazené hráče máme drobné ceny útěchy.

Turnaj je pouze pro hráče ve věku 10-15 let!



Ceny

1. Microsoft Xbox 360 Premium Edition - špičková herní konzole s maximálním výkonem a podporou HDTV

2. Emgeton M6Cult 8GB - vysokokapacitní MP3 přehrávač umožňující přehrávat nejen hudbu, ale i video a zobrazovat fotografie

3. Saitek Headset GH50 - surround sluchátka s mikrofonem speciálně navržená pro hráče počítačových her

4. Razer Copperhead Tempest Blue - profesionální gamingová myš s pozlaceným USB a integrovanou pamětí pro ukládání profilů



Jak se bude hrát

Půjde o turnaj dvoučlenných týmů. Základní skupiny budou rozděleny po šesti dvoučlenných týmech do čtyř skupin (48 hráčů), týmy budou hrát každý s každým v základní skupině.

Do play-off postoupí vždy čtyři nejlepší ze skupiny, play-off se bude hrát klasickým tenisovým pavoukem. Jeden zápas se odehraje na jedné mapě. Hraje se systémem MR5, to znamená pět kol za každou stranu. Tým, který dosáhne šestého bodu, vítězí. Jedno kolo trvá dvě minuty. V základních skupinách je možná remíza, v případě nerozhodného stavu v play-off následuje prodloužení systémem MR 2 (dvě kola za každou stranu). Jsou povoleny všechny zbraně kromě Sniper a Shotgun, tím pádem je zakázán Smoke Granát.

Maplist - mp_burgundy, mp_carentan, mp_dawnville, mp_matmata, mp_railyard, mp_toujane, mp_trainstation, mp_harbor

Zákeřný finální souboj


Jelikož jsou ceny určeny pro jednotlivce, bude ve finále první a druhý vítězný tým vyzván k souboji mezi doposud týmovými kolegy. Typická chuťovka závěru ABC turnajů!


Jak se přihlásit

Kapacita herny je omezená, proto musíme přistoupit k vylosování 48 soutěžících (24 dvojic), kteří správně odpovědí na dvě následující otázky:

1. AI je zkratka anglického pojmenování umělé inteligence. Jak zní celý anglický název?

A Artificial Intelligence
B Action Intelligence
C Anti-person Intelligence

2. Co ve 3D akčních hrách znamená falling damage?

A Drtivý úder nepřítele
B Zranění způsobené pádem z výšky
C Střelba v krátkých dávkách



Společně s odpověďmi na soutěžní otázky nám pošlete informace:

Jméno a příjmení, bydliště, telefon, e-mail (máte-li), svůj věk a jestli máte zkušenost s multiplayerovým hraním Call of Duty 2 (uveďte pouze ANO nebo NE).

Pokud máte kamaráda, se kterým jste již sehraní a budete tvořit soutěžní dvojici, uveďte obě jména i všechny informace o sobě i svém kamarádovi. Přihlášku, to znamená odpovědi na soutěžní otázky a výše požadované informace o vás, tedy můžete poslat jako tým.

V případě, že se do turnaje přihlásíte samostatně, bude vám týmový spoluhráč přidělen náhodným losem.

Odpovědi na soutěžní otázky spolu s výše požadovanými informacemi pošlete nejpozději do 31. srpna 2007 (rozhodující je datum na poštovním razítku) na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Zásilku označte heslem TURNAJ. Nezapomeňte vyplnit všechny údaje o sobě i o případném týmovém spoluhráči. Ze zásilek, došlých na adresu redakce ABC v daném termínu, které budou obsahovat správné odpovědi na obě soutěžní otázky a zároveň všechny požadované údaje o soutěžícím/soutěžících, vylosujeme 48 účastníků turnaje.
Turnaj je určen pouze pro hráče ve věku 10-15 let. Výsledky losování budou uvedeny na www.iabc.cz/turnaj od 8. září 2007, vylosované soutěžící zkontaktujeme a sdělíme jim přesný čas konání turnaje a další informace. Vylosovaní soutěžící se budou moci zúčastnit ABC Call of Duty 2 turnaje 15. 9. 2007 v Praze v herně AMD PG Cyber Café Village Cinemas Anděl.




Organizátorem soutěže je společnost RINGIER ČR, a. s. Organizátor neodpovídá za nedoručení odpovědí do redakce časopisu ABC. V případě, že si výherce nepřevezme výhru zaslanou poštou do tří měsíců od prvního zaslání, propadá cena ve prospěch organizátora (podle data na podacím lístku).
Účastí v soutěži projevuje každý účastník soutěže v případě výhry souhlas k publikování svého jména a bydliště v časopisu ABC a na internetových stránkách www.iabc.cz. Dále souhlasí s tím, že společnost RINGIER ČR, a. s., je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, adresa, eventuálně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu trvání soutěže a třiceti dnů po jejím skončení. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli odvolat.
Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR, a. s., a jejich rodinní příslušníci.

Autor

Tomáš Jung