Velká cestovatelská soutěž - 2. kolo

Velká cestovatelská soutěž - 2. kolo
Sdílej
 
Pro všechny nadšené cestovatele je určena naše soutěž o letenky EasyJet.

Fotoaparát Panasonic a další ceny. Vydejte se s ábíčkem nasát předvánoční atmosféru některého z velkých evropských měst!

Soutěžní úkol


Každý z vás má určitě své zamilované místo. Místo, kde se mu nejvíc líbí, kde je nejvíc v pohodě, kam jezdí na prázdniny nebo na víkend. Pošlete nám jeho fotografii - papírovou nebo digitální - ve formátu pohlednice! Může to být cokoliv: město či cukrárna, les, kam chodíte na houby, rybník, chata, dvorek u babičky... Snažte se zachytit jeho typickou atmosféru, vystihnout jeho charakter, pro který je máte rádi. Fotografie by měla mít nejen vypovídací, ale i výtvarnou hodnotu.

Pravidla

Posílejte maximálně tři kusy fotografií, přespočetné budou ze soutěže vyřazeny (nebudeme vybírat, ponecháme v soutěži první tři, ostatní vyřadíme). Své fotografie spolu s odpověďmi z prvního kola (ABC č. 21) posílejte do 15. listopadu 2007 (u poštovních zásilek platí datum na razítku pošty) na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Zásilku označte heslem CESTOVATEL. Digitální posílejte na e-mailovou adresu easyjet@iabc.cz. Do předmětu napište heslo CESTOVATEL. Nezapomeňte uvést svou zpáteční adresu, věk, případně e-mail či telefon! Řešení soutěže a jména výherců najdete na www.iabc.cz 30. 11. 2007.


Porota složená z členů redakce ABC bude hodnotit fotografie těch účastníků, kteří zároveň správně vyřešili soutěžní úkol z prvního kola.
Výhry rozesíláme poštou, zaslané práce se nevracejí.
Zadání soutěžního úkolu z 1. kola najdete i na www.iabc.cz.


Ceny

1. dvě zpáteční letenky easyJet (jedno dítě + jeden dospělý) do některé z destinací: Belfast, Bristol, Dortmund, Newcastle, Nottingham, Londýn, Milán, Ženeva
2. fotoaparát Panasonic LUMIX DMC-FX10


3. multifunkční zařízení Epson RX640 - fototiskárna, skener a kopírka v jednom
4.-5. webkamera
6.-7. batůžek na notebook
8.-10. USB klíčenka
11.-15. medvídek
16.-35. dárkový balíček