Velká strašidelná soutěž

Velká strašidelná soutěž
Sdílej
 
Máme zase čas Dušiček, svátku zemřelých, nebo také Halloween, ke kterému se váže spousta strašidelných pověstí.

Všude jsou k sehnání tykve a dýně nejrůznějších tvarů a velikostí, od těch nejmenších, ozdobných až po skutečně obří kusy. Možná, že máte na okenním parapetu děsivého dýňového strašáka, a pokud ne, pusťte se do práce! Bude vám totiž pěkně svítit i po tomto svátku, vždyť listopadové večery jsou už tak dlouhé.

Soutěžní úkol - 1. kolo


Z tykve, dýně, melounu nebo čehokoliv jiného (fantazii se meze nekladou, strašák může být třeba i z keramiky) vyrobte halloweenské strašidlo! Při tradičním postupu se opatrně vydlabe obsah a vyřežou se oči a ústa. Inspirovat se můžete fotografiemi, ale nebojte se experimentovat i s jinými motivy. Celek musí působit dost děsivě! Podmínkou je, aby bylo možno v jeho vnitřku měla rozsvítit svíčku.

Strašáky NEPOSÍLEJTE do redakce! Se svým mistrovským dílem se vyfotografujte (nebo někdo z vaší rodiny) a těšte se na příští ábíčko s dalším úkolem.

Pozor! Soutěž má dvě kola, fotografii proto zatím neposílejte, pošlete ji až s řešením soutěžního úkolu z druhého kola - zadání vyjde v příštím ABC.



Ceny
1. zájezd CK Nev–Dama v hodnotě 30 000 Kč* + MP3 GoGen Barrel MX 381 FM
2. telefon Sony Ericsson K 320
3. herní konzole Nintendo DS Lite + hra Super Mario Bros
4. MP3 GoGen Barrel MX 381 FM
5. nové Lego Roboti – Mindstorms
6. Lego Racers F1
7.-10. rádiem řízený model auta Top Cruiser
11.- 15. kniha Piráti


* zájezd si vyberete z nabídky v katalogu cestovní kanceláře podle vlastních požadavků (destinace, počet osob), nutno vyčerpat do června 2008

Autor

Tereza Švejdová