Soutěž Flatout 2

Soutěž Flatout 2
Sdílej
 
Skvělá šance pro největší piráty silnic! Vyhrajte další závodní hitovku!


V tomto čísle jsme vám přinesli exkluzivní a unikátního dárek - Flatout 2. Ztřeštěnou závodní hru, ve které je umění nabourat a rozbít soupeřovou auto stejně cenné jako rychlé projíždění zatáček. Velmi často se dostanete do naprosto neuvěřitelných karambolů. K tomuto destrukčnímu řádění jsme pro vás připravili speciální soutěž.

Soutěžní úkol


Chceme vidět, jak umíte jezdit, ale hlavně jak umíte bourat! Posílejte nám obrázky (screeny) ze hry, přesněji obrázky vašich nejpovedenějších bouraček a karambolů během závodění. Z nich vybereme tři nejlepší, nejakčnější a nejneuvěřitelnější momentky z vašich zběsilých jízd. Obrázky zveřejníme a autory odměníme další horkou závodní novinkou Juiced 2. Takže jezděte, bourejte a posílejte obrázky.

Tip redakce


Obrázky (screeny) ze hry můžete nasnímat například pomocí Fraps (www.fraps.com) nebo HyperSnap (www.hyperionics.com). Obrázky dodejte ve formátu JPG, PNG nebo BMP ve velikosti maximálně 2 MB.

Cesta k výhře


Obrázky ze hry posílejte do 10. ledna 2008 na adresu jung@ringier.cz, do předmětu napište heslo FLATOUT 2 SOUTĚŽ.

Porota složená z redaktorů ABC bude hodnotit všechny herní screeny, které obdržíme do uvedeného data a budou splňovat výše uvedené požadavky; nezapomeňte uvést své jméno, věk a poštovní adresu! Autoři tří nejlepších vyhrají PC hru Juiced 2. Jména výherců najdete na www.iabc.cz v sekci Soutěže/Výherci od 25. 1. 2008. Výherci obdrží ceny poštou.
Úplná pravidla soutěží jsou na www.iabc.cz.


Ceny



3x PC hra Juiced 2

Autor

Tomáš Jung