Velká cestovatelská soutěž - vyhodnocení

Velká cestovatelská soutěž - vyhodnocení
Sdílej
 

Správné řešení prvního kola:

1. Belfast (Velká Britanie), 2. Bristol (Velká Britanie), 3. Dortmund (Německo), 4. Newcastle (Velká Britanie), 5. Nottingham (Velká Britanie), 6. Londýn (Velká Britanie), 7. Milán (Itálie), 8. Ženeva (Švýcarsko).




Do dalšího kola postoupili všichni, kteří poslali správné řešení prvního kola. Porota však tentokrát neměla snadnou práci. Z vašich fotografií dýchalo kouzlo české krajiny, šumění vody, vůně domova i dalekých krajů. Mnohé fotografie prozrazovaly i zájmy svých tvůrců: rybáři nejvíc milují svou řeku, horolezci mají oblíbené skály, milovníci koní obdivují krásu krajiny z koňského hřbetu.



Nejvíc bodů a první cenu nakonec získal Vašek Novák z Prahy 4 za svoje fotografie z Rovenska, české vesničky v rumunském Banátu, kam s oblibou jezdí.

Druhou cenu získala Doubravka Požárová ze Lhoty pod Džbánem, která má nejraději svou rodnou vesničku nedaleko Krušovic a chmelařský kraj v okolí.

Třetí místo obsadil Kryštof Motl z Vysokého Mýta, který nám poslal fotografii svého zamilovaného rybníka.
Čtvrtou cenu získal Radek Macel z Přelouče, který poslal fotografie řeky, kde tráví čas na rybách.
Páté místo obsadila Eliška Sochůrková z Lokte, která si nejvíc odpočine u okna s krásným výhledem na střechy svého města.



Další pořadí:

6. - 7. místo: Josef Kyloušek z Bojkovic
6. - 7. místo: Jakub Zelenka z Českého Dubu
8. místo: Dominik Gabriel z Trenčína
9. místo: Radek Stůj ze Cvikova
10. místo: David Tóth z Děčína
11. místo: Martin Žižka z Plas
12. místo: David Weiner z Veltrus
13. místo: Patrik Mareš z Prahy 4
14. místo: Tereza Krejová z Plzně
15. místo: Lukáš Vavrda z Jihlavy

Dalších 20 výherců získává dárkový balíček. Jsou to:


Sebastián Klůz z Trutnova, Jakub Šmída z Hrádku Ve Slezsku, Petra Dvořáková z Černovic, Kryštof Rampír z Frenštátu pod Radhoštěm, David Pokorný z Prahy 9, Kateřina Krásková z Deštné, Vojtěch Krajíc z Písku, Klára Macků z Uherského Brodu, Martin Bělík z Prahy 4, Vojtěch Říha z Ostravy, Filip Suchý ze Sv. Jana nad Malší, Jakub Kopečný z Konic, Tomáš Zikmund z České Břízy, Raimund Myslík z Nespek, Robert Fiedler z Prahy 10, Zdeněk Procházka z Valašského Meziříčí, Robert Burda ze Sezemic, Filip Hlaváček z Doudleb nad Orlicí, Vojta Tesař z Brna a Tomáš Fláma z Jiříkova.