Soutěž SKATE

Soutěž SKATE
Sdílej
 
Baví vás skateboarding? Zkuste odpovědět na naše soutěžní otázky a vyhrát super dárky pro "skejťáky".


Soutěžní otázky
1. Jak se jmenuje známá počítačová hra, ve které se objevil i pool v Marseille, jeden z prvních skateových poolu na světě?


a) Tony Hawk Pro Skater II
b) Martin Jurášek Pro Skater
c) Tony Hawk’s Skate School III

Jak se říká skejťáky oblíbenému plácku na pražské Letné, kde nejspíš v budoucnosti vyroste obří akvárium a skaty už nezbude místo?


a) Lenin
b) Stalin
c) Brežněv

Největší tuzemský skatový závod Mystic Skate Cup slaví tento rok jubileum, kolikáté?

a) desáté
b) patnácté
c) dvanácté


Ceny


1. videohra Skate + zimní bunda Horsfeathers Bunker Brown
2. videohra Skate + mikina s kapucou Horsfeathers Cabin Sand
3. videohra Skate + džíny Horsfeathers Monday
4. tričko Horsfeathers Horizont White + peněženka Horsfeathers
5. kulich Horsfeathers Octane White + ponožky Horsfeathers Axiom White


Pravidla soutěže

Odpovědi nám posílejte nejpozději do 14. 7. 2008 (rozhodující je datum na razítku pošty) na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7. Obálku označte heslem SKATE. Ze všech správných odpovědí bude vybráno 5 výherců. Výhry posíláme poštou. Řešení soutěžních otázek a jména 5 výherců soutěže najdete na www.iabc.cz od 21. 7. 2008.



SKATE

Konzole PS3, Xbox 360

Než vyrazíte do reálného skateparku, můžete si okoukat triky v některé z videoher. Špičkou žánru byl donedávna Tony Hawk‘s Proving Grounds. Ovšem Skate se mu snadno vyrovnal a v některých věcech předčil. Skvěle nám sedlo ovládání, ale záleží na tom, jak citlivě dokážete hýbat s páčkou ovladače. Z povedeného triku máte pak pekelnou radost. Na druhou stranu je nutné uznat, že udělat některé kousky je až příliš obtížné a hratelnost tím trpí. Ale grafika, kariérní mod, možnost vytváření videí a jejich sdílení na internetu, divoké jízdy po městě a mnoho dalších věcí dělá ze Skate skutečného krále virtuálního skatebordingu. Škoda že není dostupný i v PC verzi.

Autor

Ondřej Horák