Letní soutěž se Scuottym - 2. kolo

Letní soutěž se Scuottym - 2. kolo
Sdílej
 
Prázdniny v plném proudu, takže si určitě uděláte čas na další soutěž ABC. Ceny jsou totiž více než zajímavé a stojí za trošku námahy. Dali jsme si zkrátka záležet.

Foto
K létu patří hudba - můžete ji najít i na venkovních festivalech. Sice nevíme, kolik jich stihnete objet, ale k tomu, abyste vyhráli, stačí být důmyslným a trochu zručným čtenářem naší rubriky Sound, umět pátrat na internetu a... fantazie vám nechybí, to už víme!


Soutěžní úkol - 2. kolo


Váš festival

Představte si, že máte hodně peněz, nevíte, jak je utratit, a tak si prostě uspořádáte svůj vlastní hudební festival. My po vás chceme, abyste k němu udělali plakát na papír formátu A4. Musí obsahovat název festivalu, jména tří vašich oblíbených skupin nebo hudebníků (existujících), které byste si pozvali, a místo (kdekoliv na světě), kde byste chtěli přehlídku uskutečnit. A protože originálnější vyhrává, zničte meze své fantazie a vymyslete co nejnepřehlédnutelnější výtvor.




Ceny


1. fotoaparát Lumix LS60 + spací pytel Sonora
2. telefon Nokia 2610 + spací pytel Sonora + model letadla F16
3. telefon Nokia 2610 + spací pytel Sonora
4. společenská hra Piráti z Karibiku
5. modelová železnice Royal Expres
6. laserový bezpečnostní systém 007
7.-8. skateboard + kšiltovka + sportovní triko Adio
9.-10.skateboard + kšiltovka



Pravidla soutěže

Soutěž má tři části, vaše odpovědi z prvního kola a výtvor z druhého kola posílejte až společně s řešením úkolu třetího kola (ABC č. 17). Vaše řešení bude hodnotit redakce. Pokud budete odpovědi posílat zvlášť, diskvalifikujeme vás. Zaslané práce nevracíme. Výhry posíláme poštou.

Autor

Ondřej Stratilík