Foťte a vyhrajte

Foťte a vyhrajte
Sdílej
 
Vyhrajte luxusní výbavu a staňte se profesionálem!

Zaujal vás článek o Marosaně campu 2009 a chcete se ho zúčastnit? Máte jedinečnou šanci vyhrát skvělé fotografické vybavení. Pošlete nám fotografii jakékoli větší bikeové adrenalinové akce. Podmínkou je, že fotografie nebyla nikde publikována a byla vytvořena pouze pro tuto soutěž.


Fotografii zašlete do 9. června 2009 na adresu petra.schoulova@ringier.cz, do předmětu napište MAROSANA; uveďte své jméno a věk. Vaše práce bude hodnotit porota složená ze členů redakce ABC. Jména a práce sedmi výherců soutěže najdete od 15. června 2009 na www.iabc.cz v sekci Soutěže/Výsledky. Výhry posíláme poštou. Zaslané práce nevracíme. Úplná pravidla soutěží najdete na www.iabc.cz.

Ceny:

1. batoh na fotovýbavu LowePro Nature Trekker AW II v hodnotě 8000 Kč


Pojme D-SLR Pro tělo s objektivem (400mm), druhé tělo nebo 35 mm fotoaparát nebo fotoaparát středního formátu, 4-5 dalších objektivů, stativ, blesk, digitální příslušenství a osobní věci. Vnější materiál je vodě odolný, unikátní nastavitelný systém Tripod Mount™ pro upevnění příslušenství, jako jsou stativ či outdoorové vybavení, dvě vnější kapsy, několik vnitřních vodě odolných kapes na paměťové karty, filtry a další příslušenství.

2. fotoaparát Olympus mju Tough-6000 v hodnotě 7500 Kč


Kompaktní fotoaparát pro drsné víkendy na kole nebo na raftu. Tough µ-6000 je odolný proti otřesům až 1,5 m, vodotěsný do 3 metrů a vydrží mráz až -10 °C. Odolné tělo chrání výkonný precizní 3,6x širokoúhlý zoom a duální obrazová stabilizace dává záruky ostrých záběrů při použití maximálního zoomu nebo při špatných světelných podmínkách.


3. dalekohled Predátor 8x42 v hodnotě 3300 Kč


Mnohonásobný SuperMultiCoating čoček, BaK 4 hranol, velká hloubka ostrosti a světelnost, úpravy waterproof (vodotěsnost), shockproof (nárazuvzdornost) dovolují tuto řadu používat i v těch nejnáročnějších podmínkách, navíc má celkově příjemný design. Tělo dalekohledu je plněno suchým dusíkem, což zabraňuje jeho orosení při náhlé změně teploty.

4. dalekohled Rider 7x 50 v hodnotě 1200 Kč


Dalekohled je vybaven celoskleněnou optikou. Speciální konstrukce těla dalekohledu snížila jeho celkovou hmotnost o 15 % proti běžným dalekohledům, optické zvětšení 7x, průměr objektivu 50mm, vhodný pro turistiku.

5. odrazná deska 56 cm + stativ na fotoaparát W-311 v celkové hodnotě 1100 Kč


Kulatá odrazná deska, 5 barevných možností v jedné desce.

Univerzální stativ W-311 WORLD slouží ve složeném stavu jako stativ stolní a rozložený lze použít jako klasický stativ. 43-125 cm, 665 g, 3D hlava, min. 40 cm.

6. stativ na fotoaparát W-311


7. odrazná deska 56 cm

Autor

red