Pozvánka na cyklotrial

Sdílej
 
Zájemci o cyklotrial z Brna a okolí by neměli chybět na akci nazvané Olympia cyklotrial show 2002. Uvidíte tu paralelní cyklotrial ve všech kategoriích, soutěž best trick v akrobacii na kolech, nejvyšší skok přes laťku bokem kola a pokus o překonání světového rekordu ve skoku do výšky na kole.

Zájemci o cyklotrial z Brna a okolí by neměli chybět na akci nazvané Olympia cyklotrial show 2002. Koná se v nákupním centru Olympia Brno-Modřice v pátek 6. 9. 2002 od 13 hodin do 20 hodin. V sobotu 7. 9. 2002 od 10 hodin je na trati v Brně-Bystrci další podnik Mistrovství ČR v cyklotrialu.
Na Olympya show uvidíte paralelní cyklotrial ve všech kategoriích (od 8 let), soutěž best trick v akrobacii na kolech, nejvyšší skok přes laťku bokem kola a pokus o překonání světového rekordu ve skoku do výšky na kole. Pobaví vás padesát předních jezdců v čele s mistrem světa a legendou tohoto sportu Josefem Dresslerem a trojnásobným mistrem světa Martinem Šimůnkem.
Bude se jezdit na dřevěných kostkách, betonové skružích, kládách, trámech a vracích automobilů. Diváci obdrží oficiální program s návodem, jak s tímto zajímavým sportem začít.