3. Yoyo mistrovství České republiky

3. Yoyo mistrovství České republiky
Sdílej
 
V sobotu 25. listopadu pořádá Česká yoyo asociace již třetí ročník mistrovství České republiky.

Po velmi úspěšném loňském ročníku, který proběhl v divadle Ponec na pražském Žižkově, se letošní mistrovství stěhuje do kina Bio Illusion na Vinohradech.

Soutěž je opět rozdělena na několik kategorií, a to jak podle úrovně zručnosti, tak i jednotlivých stylů yoyování.

Kromě třech dovednostně odstupňovaných kategorií - začátečníci, středně pokročilí a pokročilí - bude na programu také sekce X-Division, která zahrnuje všechny netradiční odnože yoyování jako je obouruční loopování, string triky s dvěma yoyi, offstring nebo freehand, a Sport Top Ladder – soutěž v tricích s káčou.


Začátečníci (muži do 15 let, ženy bez omezení) mají předepsaný seznam 11 triků, středně pokročilí již nejsou nijak věkově omezeni a kromě povinného seznamu 20 triků si musí ještě připravit minutový freestyle. Pokročilí musí předvést 11 předepsaných triků, ale následující freestyle, který je pro celkové umístění rozhodující, může trvat až tři minuty.

Veškeré další informace, včetně ukázek povinných triků a přihlášky do turnaje naleznete na oficiálních stránkách mistrovství. Na serveru www.yoyo.cz se zase můžete podívat na fotografie a videa z uplynulých dvou ročníků.


Yoyo mistrovství České republiky
25.11. 2006 od 10.00
Kino Bio Illusion, Vinohradská 48, Praha-Vinohrady