Pohádkový festival v Palace Cinemas Park Hostivař

Pohádkový festival v Palace Cinemas Park Hostivař
Sdílej
 
Ve dnech 2. 10. - 4. 10. 2009 proběhne v multikině Palace Cinemas Park Hostivař v pořadí již pátý Pohádkový festival plný filmů a pohádek pro celou rodinu s bohatým doprovodným programem.

Během víkendu budou mít návštěvníci ve všech sálech multikina možnost vidět filmy jako Harry Potter a Princ dvojí krve, Doba ledová: Úsvit dinosaurů, Vzhůru do oblak, G-Force a mnoho dalších včetně klasických animovaných pohádek pro nejmenší. Speciálně pro rodiče jsou navíc připraveny dva velmi úspěšné filmy letošního roku Andělé a démoni a Líbáš jako Bůh.

V exkluzivní předpremiéře festival uvede nový český film Ať žijí rytíři.

Ať žijí rytíři •  Internet

Dalším velkým lákadlem festivalu je speciální uvedení archivních kopií filmů Ukradená vzducholoď a Šíleně smutná princezna. Nenechejte si ujít tento zážitek!

Cena vstupenky je pro dospělé i děti 69 Kč. Jinou možností je zakoupení festivalového pasu, kdy za cenu 3 vstupenek návštěvníci získají čtyři vstupenky a jednu tak mají zdarma.

Páté pokračování festivalu dětem kromě mnoha pohádek nabídne filmovou soutěž o 5 pohádkových balíků cen, losování dárků před každým představením přímo v sále a zábavný doprovodný program tentokrát ve stylu rytířských her.

Neváhejte a přijďte se bavit do pohádkového světa!

Podrobné informace včetně programu na

(www.palacecinemas.cz/pfph)