Alfonsova elektronická soutěž

Sdílej
 
Tady je Alfons. Skladník zahrabaný v ábíčkovském skladu. Podařilo se vám opravit tištěný spoj z minulého čísla? Snad ano. Zjistil jsem, že tím rozbitým telefonem opravdu nejde telefonovat, ale psaní textových zpráv je skoro v pořádku. Místo písmen se mi ale objevují čísla kláves, které mačkám. Chci něco napsat, několikrát stisknu správnou klávesu, aby se mi objevilo požadované písmenko, a na displeji mám řadu čísel. Napsal jsem takovou jednoduchou zprávu - snad ji rozluštíte. Když na to přijdete, budu moci alespoň psát okolnímu světu.




Ceny pro vítěze

Ceny pro vítěze

1. mikrověž Grundig UMS 25 2. mobilní telefon Alcatel One Touch View DB + předplacená sim karta 3. mobilní telefon Alcatel One Touch View DB + předplacená sim karta 4. - 6. discman Philips AX 1001 7. - 11. walkman Philips AQ 6485

2. kolo soutěže

2. kolo soutěže2. kolo soutěžeVyluštěte zprávu napsanou porouchaným telefonem a napište nám její znění na stejný korespondenční lístek jako odpověď z minulého čísla. V žádném případě jej ale ještě neposílejte - SOUTĚŽ MÁ TŘI KOLA a odpovědi na otázky musí být na jednom lístku. Ze všech správných odpovědí pak vylosujeme výherce.

VYHODNOCENÍ

Alfonsova elektronická soutěžV ABC č. 16, č. 17 a č. 18 najdete vždy jeden soutěžní úkol. Řešení všech třech úkolů zašlete najednou na adresu redakce Žerotínova 38, 130 50 Praha 3. Uzávěrka soutěže je 28. 9. 2001. Vyhodnocení proběhne v týdnu od 1. do 5. 10. 2001.