Vozidla k souboru miniboxů - Nádraží Petrovice

Sdílej
 

Jako u každé vystřihovánky i tentokrát pracujte velmi pečlivě a při práci nespěchejte. Pokud je uvedena, řiďte se návodnou kresbou.
Škoda Forman (H1 001)
Narýhujte ohyby podle černých šipek. Model přesně vystřihněte a slepte podle pořadí čísel v kroužcích na chlopních. Krok č. 5, 6 je přilepení chlopniček bez čísla. Nakonec zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.
Škoda Felicie (H1 003)
Při sestavování Felicie se řiďte výše uvedeným návodem.
Š 1203 (H2 002 - skříň)
Narýhujte ohyby podle černých šipek. Model přesně vystřihněte a slepte podle pořadí v kroužcích na chlopních. zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.
Š 1203 (H2 003 - mikrobus)
Návod na sestavení Š 1203 Je shodný s návodem na skříňovou Škodu 1203.
Tatra 815 K6, zametač (H6 004)
Narýhujte ohyby podle černých šipek a přesně vystřihněte. Zaoblete díl č. 2. Při lepení nenatírejte celé plochy, lepte bodově malými kapkami lepidla. Slepte díl č. 1, přilepte k němu díl č. 2 a k němu díl č. 3. Opět začistěte lepené spoje a hrany patřičným odstínem barvy.
ČKD T6A5 (K3 001)
Narýhujte ohyby a díly přesně vystřihněte. Při lepení nenatírejte celé plochy modelu. Slepte díl č. 1. Slepte obě poloviny dílu č. 2 a přilepte jej ke střeše modelu - tečka na tečku. Nakonec zatřete lepené spoje a hrany patřičným odstínem vodové barvy.
Pokud se Vám některý model nepodaří, můžete se obrátit na firmu WDS-MINIBOX, Praha 5-Slivenec, 154 00, kde je možné objednat i další díly této vystřihovánky.