S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Sdílej
 
V ABC č. 10 jste si mohli přečíst podrobnosti k PC hře S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl a také jste si o hru mohli zasoutěžit. V dnešním čísle jsme pro vás připravili dioráma s tematikou této počítačové hry.


PŘEDLOHA MODELU


Počítačová hra je založena na fiktivním opakování výbuchu v černobylské elektrárně. Do zóny zamořené radiací se vydávají odvážní stalkeři a vy jste jedním z nich. Ztratili jste paměť a pátráte po mystické postavě jménem Střelec. Bojujete nejen se zmutovanými potvorami, ale i s jinými stalkery, armádou a bandity. Jste ohrožováni všudypřítomnými anomáliemi, jako jsou podivné výboje nebo menší tornáda.

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

Celou vystřihovánku podlepte kladívkovou čtvrtkou a nechte dobře zaschnout.

Místa ohybu papíru, která je třeba narýhovat tupým nožem, jsou značena černým trojúhelníkem (ohyb ze strany tisku) nebo čerchovanou čarou .-.- (ohyb z rubu tisku). Hrany a lomy papíru zaretušujte vodovými barvami.

NÁVOD NA SLEPENÍ

Vystřihněte a mírně prohněte pozadí 1. Do terénu 2 vyřízněte naznačené otvory a díl postupně od středu nalepte k pozadí. Přilepte díly 3 a 4. Pokračujte nalepením dílu 5. Chlopeň figurky 6 prostrčte otvorem v terénu a přilepte z rubu. Kontejnery 7 a 8 z rubu začerněte a po slepení je přilepte k terénu. Nalepte díly 9, 10 a 11. Přilepte figurku 12. K figurce 13 nalepte ruce 14 a figurku zasaďte do terénu. Z dílů 15, 16 a 17 slepte mutanta, vytvarujte ho a nalepte na terén.

Tuto vizitku si můžete nalepit zespodu na terén - díl 2


S.T.A.L.K.E.R.:
Shadow of Chernobyl
Michal Dudáš
2007/17