Need for Speed: PROSTREET

Need for Speed: PROSTREET
Sdílej
 
Na konci roku vyšla velmi očekávaná závodní hra Need for Speed: ProStreet. V dnešním čísle jsme pro vás připravili další herní dioráma s tematikou této počítačové a konzolové hry.

PŘEDLOHA MODELU


Počítačová a konzolová hra Need for Speed: ProStreet je dalším pokračováním úspěšné závodní série. Její první díl byl vydán v roce 1994 pro konzoli 3DO. ProStreet přinesl do série několik zajímavých novinek včetně vylepšeného jízdního modelu i modelu poškození a nových možností tuningu aut. Samozřejmostí je i zdokonalená grafická stránka hry.

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE


Celou vystřihovánku podlepte kladívkovou čtvrtkou a nechte dobře zaschnout. Místa ohybu papíru, která je třeba narýhovat tupým nožem, jsou značena černým trojúhelníkem (ohyb ze strany tisku) nebo čerchovanou čarou -.-.- (ohyb z rubu tisku). Místa, která je třeba vyříznout, jsou značena červeně. Hrany a lomy papíru zaretušujte vodovými barvami.

NÁVOD NA SLEPENÍ


Vystřihněte a prohněte pozadí 1. Do terénu 2 vyřízněte naznačené otvory a díl postupně od středu nalepte k pozadí. Přilepte díly 3 a 4. Nalepte díl 5. Z rubu terénu přilepte za chlopeň auto 6. Vystřihněte přední auto 7. Zadní část mírně prohněte na hraně stolu. Nalepte opatrně díl 8, karoserie tak dostane větší dojem plastičnosti. Do vyříznutého otvoru dílu 8 vlepte díl 9. Auto přilepte k terénu. Na závěr přilepte na oblohu pozadí libovolně reklamní balonky 10, 11 a 12.