Unreal Tournament 3

Unreal Tournament 3
Sdílej
 
V ABC č. 2 jsme psali o pokračování legendární multiplayerové hry Unreal Tournament 3, která vyšla na konci roku 2007. Z dnešního vydání ábíčka si můžete slepit dioráma s tematikou této počítačové a konzolové hry.

PŘEDLOHA MODELU

Unreal Tournament je známá herní ikona a své kvality prokazuje už deset let. Primárně jde o multiplayerový titul, který sice obsahuje i kampaň pro jednoho hráče, ale ta funguje spíše jen jako lehký tréninkový program. Unreal Tournament 3 se pevně drží osvědčených herních principů z předchozích dílů, přidává několik nových vozidel, herních módů a vylepšení.

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

Celou vystřihovánku podlepte kladívkovou čtvrtkou a nechte dobře zaschnout. Místa ohybu papíru, která je třeba narýhovat tupým nožem, jsou značena černým trojúhelníkem (ohyb ze strany tisku) nebo čerchovanou čarou -.-.- (ohyb z rubu tisku). Místa, která je třeba vyříznout, jsou značena červeně. Hrany a lomy papíru zaretušujte vodovými barvami.

NÁVOD NA SLEPENÍ


Do terénu 1 vyřízněte naznačené otvory a díl postupně od středu nalepte k pozadí 2. Přilepte boční díly 3 a 4. K terénu přilepte útočné vznášedlo 5 - prostrčte chlopeň otvorem a přilepte ji z rubu dílu. Dále k terénu přilepte figurky 6, 7, 8 a 10. K figurce 8 přilepte díl 9 (díl lepte pouze za jednu polovinu plochy a druhou mírně vyhněte ven). K figurce 10 nalepte plameny 11, 12 a část zbraně 13. Na závěr přilepte na pozadí létající roboty 14 a 15.