Nejlepší gadgety pro digitální trampy: 7 skvělých vychytávek do lesa

Nejlepší gadgety pro digitální trampy: 7 skvělých vychytávek do lesa
Sdílej
 
Co se vám bude hodit, abyste nedopadli stejně blbě jako Jenda a Mařka.

 

 

BioLite Campstove •  archiv prodejců

Vařič BioLite Campstove

Campstove neumí jen ohřát vodu nebo večeři, ale ještě vám k tomu nabije mobil. Obsahuje termoelektrický generátor, který z žáru ohně vytváří elektřinu. Stačí naplnit kotel dřevem a můžete nabíjet! Kromě toho generátor umí rozfoukat oheň, abyste měli co nejjednodušší zapalování.

 

Goal Zero •  archiv prodejců

Repráky Goal Zero Rock Out 2

Pohádka na dobrou noc nebo taneční party v přírodě? Klidně. Sehnat odolný a vodotěsný repráček dnes není problém. Skvělý model vyrábí například firma Goal Zero s vlastní baterií a solárním napájením.

 

 

Nabij to! •  archiv prodejců

Batoh Solar Charger Backpack

Nejlepší způsob, jak získávat na cestách energii ze slunce, je za chodu. Batoh od Voltaic Systems má panel rovnou zabudovaný, takže můžete za chůze čerpat energii a hned při dlouhých večerech ji hned využít.

 

 

Camelbak lahev •  archiv prodejců

Lahev CamelBak All Clear Bottle

Nejmodernější metoda, jakou si dnes cestovatelé dezinfikují vodu, je pomocí ultrafialového záření. Lahev CamelBak má UV zářivku zabudovanou přímo ve víčku. Stačí tak nabrat vodu, zavřít, stisknout tlačítko a nemusíte se bát, že vám místní prameny obrátí žaludek naruby.

 

Victorinox Expedition Kit •  archiv prodejců

Nůž Victorinox Expedition Kit

Digitální švýcarák. To je opravdu frajeřina. Má 41 funkcí a kupodivu to nejsou nesmysly. Nechybí teploměr, výškoměr, barometr, digitální hodinky, stopky, budík a LED zářivka.

 

Vertigo •  archiv prodejců

Termoska Vertigo

Italský designér Nicolas Bernal představil termosku, která umí sama ohřát nápoj nebo jídlo. Elektrický generátor přivede vodu k varu během pár minut. Termoska vás pochopitelně sama upozorní, že vaše polévka je tak akorát. Škoda, že jde jen o koncept čekající na někoho, kdo ho vyrobí ve velkém.

 

Sony Binoculars •  archiv prodejců

 

Dalekohled Sony DEV-50V

Sci-fi digitální dalekohled. Samozřejmě z Japonska. Má 12x optický a 25x digitální zoom, automatické ostření a umí nahrávat vaše pozorování ve Full HD rozlišení. Kvalitu záběru zvyšuje automatické ostření a stabilizace obrazu. Ovšem připravte se, že vás vyjde na víc než celý obsah vaší krosny.

 

 

Digitální divočina: Jak přežít a být u toho online

Digitální divočina: Jak přežít a být u toho online

Nůž Victorinox Soldier vznikl na zakázku švýcarské armády

Nůž Victorinox Soldier vznikl na zakázku švýcarské armády

Skutečné vystřelovače pavučin: Bude z tebe taky Spider-Man

Skutečné vystřelovače pavučin: Bude z tebe taky Spider-Man

Klíčová slova:
vychytavka
 

Články odjinud