Zapařili jsme: Destiny! Vesmír čeká!

Zapařili jsme: Destiny! Vesmír čeká!
Sdílej
 
Jak možná víte, Destiny je nová hra od tvůrců slavné série Halo. Jde tedy o střílečku s propracovaným soubojovým systémem, která je však nově zasazená do online světa.

 

 

 

Po vytvoření postavy a její specializace projdete během chvíle úvodní misi, kde se seznámíte se základy hraní, a pak už vyrážíte na různé planety plnit mise. Některé zvládnete sami, u jiných musíte spolupracovat s ostatními. Ať už hrajete sami nebo s ostatními, tak brzy zjistíte, že mise jsou hodně podobné.

Mapy vypadají shodně, pobijete v nich pár nepřátel a hlavního bosse a vrátíte se zpět na základnu pro odměnu. Destiny se opakuje a přináší jen málo originálního. Na druhou stranu nutno uznat, že i přes určitou šablonovitost jsme se nenudili.

 

Je budoucnost růžová? •  archiv distributora

 

Režisér Iron Mana natočil bomba reklamu

Režisér Iron Mana natočil bomba reklamu


Hratelnost je totiž perfektní. Ovládání funguje na konzoli dokonale, nepřátelé jsou patřičně chytří a výběr zbraní je pestrý. Na nových konzolích vypadá grafika skvěle, ale špatná není ani na Xbox 360 nebo PS3. Přestože při hraní narazíte na chybky, je třeba zmínit, že hra zatím nemá finální podobu.

Jak bylo řečeno, Destiny je online hra, takže autoři budou obsah postupně doplňovat a oživovat. Ukázali to už na později vydaných kooperativních misích pro šest hráčů, které jsou pěkně náročné a vyžadují spolupráci a taktizování. Celkově je tedy Destiny na začátku cesty. Věříme, že získá ještě řadu fanoušků. Pokud vás tedy zatím nezlákala, do budoucna ji nezatracujte!


80 %


+ skvělá hratelnost, nádherná grafika, online podpora, která slibuje zajímavé updaty

- mise jsou si dost podobné, podivný příběh


Platforma – PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360

www.destinythegame.com

Klíčová slova:
hry, destiny, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud