Flying Heroes

Sdílej
 
Co se hraje Vzducholoď se pomalu otáčela a svými zbraněmi pálila po nalétávajícím ještěrovi. Náhle se odkudsi vynořila konvice na čaj a sestřelila vzducholoď těsně před ještěrem. Ten se otočil a zaútočil na konvici. Po ní ale jako by se slehla země. Ještěr nezaváhal a vrhl se na prolétávajícího orla...

Flying Heroes - létající hrdinové - už z názvu této hry je zřejmé, že se odehrává ve vzduchu - její hlavní a jedinou náplní jsou letecké souboje. Nečekejte ale letadla nebo vesmírné lodě. Hesperia, země ve které se tato vzdušná klání konají, je zemí tajemných kouzelníků, udatných rytířů i všech ostatních, kteří ke správnému fantasy patří. Zástupci čtyř klanů ovládajících umění letu se zde utkávají v těch nejroztodivnějších leteckých soubojích.

Čtyři klany

Za všechny klany, dělící se podle toho na čem nebo v čem létají, můžete bojovat - záleží jen na vás, který si vyberete. Lizard Raiders sedlají ještěry podobné drakům. Tyto okřídlené nestvůry jsou poměrně rychlé, obratné i odolné. Mágové z klanu Magion mohou díky svým kouzelnickým schopnostem létat v čem si zamanou. Jejich nejmenším dopravním prostředkem je létající koberec a největším plachetnice bez plachet. Další skupinou jsou Sky Knights - vzdušní rytíři. Ti létají na rychlých a obratných ptácích, kteří ale moc nevydrží - bojují stylem zaútočit a odletět. Posledním klanem jsou kováři - Hammercraft. Jejich neohrabané, ale zatraceně odolné vzducholodě, vydrží opravdu hodně - prostě si jen tak visí ve vzduchu a zbraněmi kosí nepřátele.

Pro jednoho i více hráčů

Flying Heroes jsou určeny především pro multiplayerové boje proti živým soupeřům po síti nebo po internetu. Ale ani když hrajete sami nepřicházíte zkrátka. Flying Heroes nabízejí kampaň pro jednoho hráče, která se sestává ze spousty leteckých soubojů proti počítačem řízeným soupeřům. Bojujete ve třech ligách - železné, stříbrné a zlaté. Za úspěchy získáváte peníze, za než si můžete nakoupit lepší zbraně i vybavení. Souboje v arénách jsou prokládány menšími misemi, ve kterých plníte různé úkoly, za jejichž splnění také dostáváte cenné zlaťáky. Co se hraje Co se hraje Co se hraje

Zábavná akce

Flying Heroes jsou perfektní 3D střílečkou s jiným prostředím i stylem boje, než je v současné době běžné. Zkušení veteráni Quaka a podobných her možná budou mít ze začátku trochu problémy s pomaleji se pohybujícím zaměřovačem, ale časem si na to určitě zvyknou. Jestli si tedy chcete zabojovat netradičním způsobem v netradičním prostředí, určitě se vám budou Flying Heroes líbit.

CHEATY

K malému podvůdku stačí během hry napsat jeden z následujících cheatů. HTLAEHLLUF - plné zdraví OMMALLUF - plná munice ANAMLLUF - všechna mana TSOOBERIF - posilovač zbraní (fire boost)

SOUTĚŽ

Vyhrajte Flying Heroes

Vyhrajte Flying HeroesChcete si zalétat v perfektním fantasy světě - pořiďte si Flying Heroes. K tomu abyste získali tuto skvělou hru od firmy JRC, stačí odpovědět na dvě níže uvedené otázky a poslat nám své odpovědi nejlépe na korespondenčním lístku do 13. srpna 2000 na adresu redakce (ABC Domažlická 11, 130 00 Praha 3). Nezapomeňte připsat heslo Flying Heroes. Z došlých správných odpovědí na obě otázky vylosujeme výherce, který tuto hru dostane. Mágové ve Flying Heroes nepoužívají a) létající koberec, b) létající kočárek, c) létající jeřáb. Voda je ve Flying Heroes dobrá k tomu, aby a) se mohli piloti napít, b) mohli piloti uhasit oheň na svých strojích nebo zvířatech, c) tam jen tak tekla.