Dopravní prostředky Londýna

Sdílej
 

Dopravní prostředky LondýnaPřes most Tower Bridge pravidelně jezdí automobily, autobusy a náklaďáky, jejichž modely najdete v tomto čísle ABC. Proto se hodí jako doplněk k vystřihovánce Tower Bridge, která je dnes naším hlavním tématem. Všechna auta jsou v měřítku 1 : 300.

Dvoupodlažní autobus - AEC ROUTEMASTER (H3008)

Podle černých šipek narýhujte ohyby a přesně vystřihněte. Nelepte celé plochy chlopní, postačí několik malých kapek lepidla na každé chlopni. Přechod střechy do přední a zadní strany autobusu zaoblete tahem přes hranu stolu. Model slepte podle pořadí čísel v kroužcích na chlopních. Nakonec zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.

Nákladní automobil - FOLDEN FE 6 (H4005)

Podle černých šipek narýhujte ohyby. V podvozku vyřízněte červeně označený otvor, do kterého později zasunete chlopeň kabiny. Oba díly vystřihněte a podle pořadí čísel na chlopních slepte. Lepte bodově, postačí několik malých kapek lepidla na každé chlopni. Do podvozku vsuňte chlopeň kabiny. Přilepte čelo kabiny a potom oba boky. Nakonec zatřete bílá místa lepených hran patřičným odstínem vodové barvy.

Taxi - AUSTIN FX 4

Opět podle černých šipek narýhujte ohyby. Model přesně vystřihněte a slepte podle pořadí čísel v kroužcích na chlopních. Nakonec zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy. Mnoho radosti a trpělivosti v práci přeje

Autor

Ing. MilanWeiner