Století vystřihovánek 3

Sdílej
 
Už je to tady! VÁNOČNÍ SPECIÁL VYJDE JIŽ 16.11. 2000. OBSAHUJE 7 VYSTŘIHOVÁNEK JEN ZA 130 KČ (včetně doporučeného poštovného)!

Časopis ABC pro vás připravil vánoční překvapení. Tím je další sešit papírových vystřihovacích modelů. Titulní stranu právě vidíte a složenkou, kterou najdete v dnešním čísle, si můžete svůj SPECIÁL předplatit. Návod na to, jak vše zařídit, je na zadní straně této složenky. Využijte nabízené možnosti a zajistěte si STOLETÍ VYSTŘIHOVÁNEK 3 již dnes! Pokud zaplatíte do 30. 11. 2000, budete mít speciál už pod stromečkem. Výtisk dostanete doporučeně v ochranné neprůhledné fólii. A NEZAPOMEŇTE - speciál opět nebude ve volném prodeji!

CO VE SPECIÁLU NAJDETE?

Model hradu ORLÍK (autor arch. Richard Vyškovský), parní plachetnici JAMES WATT (autor Ladislav Badalec), nakladač UNC 060 (autor Ladislav Badalec), londýnský patrový autobus AEC ROUTEMASTER - minibox (autor Ing. Milan Weiner), letadlo Fi 156 STORCH, vrtulník BELL 206 L "LONG RANGER" a automobil TOYOTA LAND CRUISER 100 (vše Ing. Ladislav Jakubčo).


Upozorněte rodiče na originální vánoční dárek! A co takhle překvapit SPECIÁLEM svého kamaráda? VYUŽIJTE SLOŽENKU V TIŠTĚNÉ VRZI TOHOTO ČÍSLA ABC ! ! !