Za ábíčkem k Černé labuti

Sdílej
 
REPORTÁŽ Křest knížky o Jirkovi - Horské kolo pro výherce

Za ábíčkem k Černé labuti

Po celý den jste mohli soutěžit o spoustu cen. Stačilo vždy správně odpovědět na otázku a potom mít štěstí při losování. Mnoho knížek, comicsů a krásných plakátů pro vás připravilo KNIHKUPECTVÍ ČERNÁ LABUŤ, hračky věnovala firma GLOBAL EXPRESS a další knížky NAKLADATELSTVÍ BB ART. Nechyběly samozřejmě ani dárečky od ABC - trička, čepice, joja, samolepky, puzzle, pohlednice, sběratelské kartičky.

Za ábíčkem k Černé labuti

Událostí byl opravdový křest knížky JIRKA V HLAVNÍ ROLI. Nakladatel Jiří Buchal z firmy BB ART ji přivezl ještě "horkou" přímo z tiskárny. Prvních pár kousků knížky, kterou ještě nikdo kromě přítomných nemohl vidět, jsme hned rozdali v soutěži. Jeden z kluků přitom poznamenal: "Jirkovy příhody? Ty znám, ty jsou boží!" Vyšly totiž už knížky Jirka postrach rodiny a Jirkův perný den.

Za ábíčkem k Černé labuti

Dopoledne se bavily celé školní třídy, odpoledne přicházeli někteří z vás sami, ale i s kamarády a rodiči. Do velikánského knihkupectví Černá labuť v Praze Na Poříčí našel cestu každý, protože tenhle ráj knížek se snad ani nedá přehlédnout.

Za ábíčkem k Černé labuti

Více než tři a půl tisíce správných odpovědí jste zaslali do soutěže o horské kolo, které nám věnovala firma FAVORIT ROKYCANY, a. s. Rovnou z knihkupectví na něm odjela výherkyně Eva Brožková z Turnova.