Víš? Tak prostě odpověz!

Sdílej
 

Ráda bych se představila. Jsem EŠKK, Evropská škola korespondenčních kurzů. Nemám školní budovu, třídy ani zvonění, a přesto mě vystudovalo více než sto tisíc lidí. Nabízím totiž užitečné znalosti.

Angličtina.

Chceš porozumět textům anglických písniček, přečíst si časopisy, hrát počítačové hry nebo sledovat sportovní přenosy v angličtině? Zkus jazykový kurz angličtina pro děti (první lekce se slevou za 141 Kč a další lekce 8 měsíců x 282 Kč) nebo angličtina 1 - 3 podle úrovně znalostí (první lekce za 170 Kč a další lekce 15 měsíců x 340 Kč). Cvičení jsou jednoduchá a zábavná, s hříčkami a hádankami, na pomoc máš kazety a rady učitele.

Šití a střihy.

Umět si tak něco ušít! Vyzkoušej kurz, který tě naučí techniku šití, stříhání i práci s hotovými střihy. Zakrátko si ušiješ, co budeš chtít! První lekce za 170 Kč, další lekce 11 měsíců x 340 Kč. Zavolej nebo napiš o první lekce kurzů za zvýhodněné ceny. Prohlédni si je společně s rodiči. Budou-li se vám líbit, zaplatíte přiloženou složenku. V opačném případě zásilku prostě vrátíte.

Máte dotazy?

Volejte EŠKK info linka 02/677 500 13 (7 - 19 hod.). Adresa: EŠKK, s. r. o., Uhříněveská 364, 252 43 Průhonice, fax: 02/677 500 12, e-mail: eskkcz@mbox.vol.cz., http://www.eskk.cz

Máš chuť si zasoutěžit?

Máte chuť si zasoutěžit?Urči, ze které země pochází pes na obrázku, a napiš, co si asi právě myslí. Tři nejvtipnější odpovědi zaslané na adresu EŠKK získávají ceny: 1. cena - kurz podle vlastního výběru (na výběr: angličtina 1 - 3, angličtina pro děti, hra na kytaru, hra na keyboard, česky bez chyb, šití a střihy, psaní na počítači a stroji), 2. cena - videokazeta National Geographic, 3. cena - hudební CD.