Prázdninová soutěž

Sdílej
 
Pro všechny milovníky dobrodružství

Foto Vladislav Knapp a archiv Pravidla jsou jednoduchá, v minulém, tomto a ještě příštím čísle ABC přinášíme na této stránce úkol. Po splnění třetího úkolu nám pošlete řešení všech tří částí najednou na adresu redakce.

Druhý úkol

Našli jste krásné místo k táboření, postavili stany, založili ohniště a teď už se těšíte na večerní posezení u ohně. Při stavbě tábora jste se však dopustili několika chyb, dalších se při své činnosti dopouštějí nezkušení začátečníci. Poraďte jim, napište nám, jaké chyby na obrázku vidíte. Poraďte jim, napište nám, jaké chyby na obrázku vidíte.

Pozor! soutěž má tři kola!

Foto Vladislav Knapp a archiv Poslední úkol se dozvíte v příštím čísle. Na závěr vložíte všechny tři splněné úkoly do jedné obálky. Kromě adresy redakce na ni výrazně napište Soutěž s Alfonsem! Nezapomeňte na svou zpáteční adresu. Neposílejte řešení jednotlivých kol!

Alfons opět volá o pomoc

Zachraňte mě! Pomóóóc! Zachraňte mě! Pomóóóc! Už jsem sice rozdal počítač, kolo a spoustu jiných zajímavých věcí, ale ještě pořád jich tu hromada zbývá. Musím rozdat další, jinak se odtud nikdy nehnu. Tak se rychle zapojte do nové soutěže.

Skvělé ceny pro vítěze!

Foto Vladislav Knapp a archiv 1. stan, 2x spací pytel, 2x karimatka 2. kajak s příslušenstvím 3. - 4. dalekohled 5. - 6. spací pytel 7. - 35. batohy, pláštěnka - poncho, nože Victorinox, buzoly, baterky, čutory a další tábornické potřeby.

Autor

Foto Vladislav Knapp a archiv Kresby Lukáš Fibrich