CueClub

Sdílej
 
CO SE HRAJE CueClub se od jiných virtuálních kulečníků výrazně liší. Pohled na stůl je sice shora a tágo se ovládá myší jako u většiny počítačových kulečníků, ale propracovaný svět virtuálních hráčů dává hře atmosféru skutečného kulečníkového klubu.

Možnosti

CueClubKdyž nemáte moc času, můžete hrát rychlou hru buď proti virtuálnímu hráči, nebo proti kamarádovi na jednom počítači. Základem jsou ovšem hry postupové. První z nich je klasický vyřazovací turnaj proti virtuálním hráčům v jednotlivých klubech. Když vyhrajete turnaje všech typů her v jednom klubu, otevře se vám přístup do dalšího. Druhá a mnohem zajímavější možnost udělat v CueClubu kariéru je přes falešný chat room. Ten funguje stejně jako skutečný chat na internetu, ale všichni chatující kromě vás jsou jen virtuální postavy. Baví se tu o všem možném a samozřejmě hlavně o kulečníku. Vy se můžete do debaty zapojit (pouze anglicky) a vyzvat někoho ke hře. Na základě výher stoupá vaše prestiž a v chatu získáváte i více nabídek ke hře.

Hry

Výběr her v CueClubu je bohatý. I když jsou zde jen stoly s dírami, takže si nemůžete zahrát karambol, určitě se nebudete nudit. Základem je u nás asi nejoblíbenější hra na osm koulí (8 balls), u které není ani třeba vysvětlovat, jak se hraje. Máte možnost zvolit evropskou či americkou verzi. Dále můžete hrát 9 balls, při níž je na stole devět koulí a vy hrajete vždy na tu s nejnižším číslem. Vyhrává ten, kdo správně podle pravidel uklidí kouli číslo 9.

Snooker

Co se týče pravidel, je nejzajímavější snooker. Na stole jsou koule základní (červené) a bonusové (různobarevné). Hraje se vždy nejprve na červené. V případě, že se vám podaří umístit červenou kouli do díry, můžete hrát na některou z bonusových, které mají různou hodnotu. V případě úspěchu hrajete znovu na červenou. Za úspěšné šťouchy se body přičítají, za neúspěšné se odčítají. Vyhrává hráč s vyšším počtem bodů.

Zpracování

Na výběr je celá řada stolů, koulí i tág. Koule se chovají perfektně realisticky, a chcete-li realističnost klubu ještě zvýšit, můžete si například zapnout cigaretový kouř nad stolem. CueClub je výtečná hra, ke které se budete znovu a znovu vracet. V kulečníku (i ve virtuálním) se člověk může zdokonalovat stále. CueClub CueClub

Cheaty

V chatovací místnosti vložte do dialogového okna některý z cheatů ccc&gtgravity - zblázní gravitaci koulí ccc&gtmarbles - skleněné koule ccc&gtsfx - bláznivé zvukové efekty