Velká vánoční soutěž

Sdílej
 

Velká vánoční soutěžPozor! Poslední letošní soutěž s Alfonsem! Venku začíná být čím dál tím chladněji, dny se krátí a večery se prodlužují. Ideální doba pro hraní stolních her. Když přijdete vymrzlí z venku a dáte si třeba čaj, určitě si se sourozencem nebo kamarádem s radostí zahrajete nějakou hru. Už jste vymysleli svou vlastní? Jestliže ne, máte poslední možnost se zapojit do naší soutěže s Alfonsem.

Ceny pro vítěze

1. auto na vysílačku Tantrum 2. auto na vysílačku Rebound 3. Clip Barbie + obývací pokoj Barbie + móda pro chladné dny Barbie 4. Max horolezec + Max Psycho 5. stolní hra Othello + Svět zkamenělin 6. Svět pod mikroskopem 7. Malý chemik 8. - 13. Max horolezec, Clip Christie, Třpytivá Barbie, Skipper v župánku + móda pro chladné dny Barbie, Moje první princezna Barbie 2000 + móda pro chladné dny Barbie, Max Psycho 14. - 19. Záchranáři, stavebnice Construx Super Set, puzzle, obývací pokoj Barbie, vystřelovací autodráha G-Force Burn Out, stolní hra Othello 20. - 22. dárkové balení Barbie, Hot Wheels Mini sada, stavebnice Construx Helikoptéry Ceny pro vítěze Ceny pro vítěze

Jak soutěžit?

Velká vánoční soutěž Úkolem v naší vánoční soutěži je totiž vymyslet deskovou stolní hru pro jednoho, dva nebo více hráčů. Nakreslete hrací plán a napište srozumitelná pravidla. Může to být hra na tom nejjednodušším principu - například za pomoci hrací kostky projít figurkou určitou trasu. Stačí vymyslet atraktivní příběh a prostředí hry a přidat na trasu pár pastí či pomocných políček. Vylepšit ji můžete třeba hracími žetony, "penězi" nebo kartami s otázkami, úkoly či bonusy. Možná vás napadne hra na úplně jiném principu. Kdo ví? Fantazii se meze nekladou. Nejlepší práce vybere porota složená z redaktorů ABC a určí pořadí výherců. Hodnotit se bude především originalita hry, její srozumitelnost a zpracování.

Kam a dokdy?

Velká vánoční soutěž Na hrací plán své hry nalepte naši pečeť (najdete ji u minulého kola soutěže v ABC č. 21 na str. 27) a do obálky přidejte hrací figurky ABC. Ty najdete v tomto čísle na str. 25. Vystřihněte je, slepte a namalujte podle svých představ tak, aby odpovídaly vaší hře. Hru s figurkami a pečetí pošlete na adresu redakce: Žerotínova 38, 130 50 Praha 3. Obálku označte heslem VÁNOČNÍ ALFONS. Nezapomeňte ke svému návrhu přiložit pravidla hry a na obálku či hrací plán připsat zpáteční adresu. Jinak vám nebudeme moci poslat výhru. Bez naší pečeti a hracích figurek je vaše účast v soutěži neplatná!

Pozor

- svoji hru musíte poslat do 16. listopadu 2001 (rozhodující je datum na razítku pošty). Vyhodnocení proběhne v týdnu od 19. do 23. listopadu a výsledky si budete moci přečíst ve vánočním ABC (č. 26). Velká vánoční soutěž Velká vánoční soutěž