Výsledky Velké vánoční soutěže s Alfonsem

Sdílej
 

Výsledky Velké vánoční soutěže s AlfonsemVýsledky Velké vánoční soutěže s AlfonsemVymyslete originální deskovou hru! Tak znělo zadání naší soutěže. A protože to byl úkol velice náročný, byli jsme překvapeni, kolik nádherných a zajímavých námětů k nám do redakce přišlo. Dnes, kdy jsou hračkářské prodejny plné různých typů deskových her, není vůbec lehké přijít na něco nového. Hodnotili jsme tedy i ty hry, které jsou inspirovány nějakou známější předlohou. Některé nás zaujaly námětem, jiné originalitou či způsobem zpracování. Vytvářeli jste prostorové hrací desky, speciální žetony z hlíny či moduritu, kola štěstí apod. Mnozí z vás si vyhráli i s výrobou hracích figurek. Bylo velice těžké vybrat z tak různorodého množství prací dvaadvacet výherců a určit jejich pořadí. Snad se nám to ale povedlo. Těší nás, že vás takovéto tvůrčí soutěže baví.

Vítězové soutěže

Výsledky Velké vánoční soutěže s Alfonsem1 - Martin Velech z Lipníku nad Bečvou, 2 - Kryštof Šámal z Prahy 9, 3 - Klára Klozarová z Krupky, 4 - Tomáš Rydval z Božic, 5 - Petr Tovara z Ústí nad Labem, 6 - Karel Svoboda z Pelhřimova, 7 - sourozenci Chmelovi z Chopyně, 8 - Viktor Ďurík z Prahy 6, 9 - Dana Rollerová z Nového Města nad Metují, 10 - Markéta Douchová z Chrudimi, 11 - Hana Svobodová ze Sivic u Brna, 12 - Hana Přívozníková z Prahy 2, 13 - Adam Vlček z Plzně, 14 - Martin Zelenka z Vimperku, 15 - Štěpán Beran z Nového Města pod Smrkem, 16 - Vašík a Petra Divišovi ze Sušice, 17 - Terezka Gerátová z Merklínu u Karlových Var, 18 - Miloš Zajíc z Kutné Hory, 19 - Zdeněk Ježek z Lázní Kynžvart, 20 - Jana Růžičková ze Stříbra, 21 - Matouš Pilňáček z Liberce, 22 - Martin Swatzina z Opavy. Všem výhercům blahopřejeme a posíláme zaslouženou odměnu pod stromeček.

Ceny, které dostali výherci

Výsledky Velké vánoční soutěže s Alfonsem1. auto na vysílačku Tantrum 2. auto na vysílačku Rebound 3. Clip Barbie + obývací pokoj Barbie + móda pro chladné dny Barbie 4. Max horolezec + Max Psycho 5. stolní hra Othello + Svět zkamenělin 6. Svět pod mikroskopem 7. Malý chemik 8. - 13. Max horolezec, Clip Christie, Třpytivá Barbie, Skipper v župánku + móda pro chladné dny Barbie, Moje první princezna Barbie 2000 + móda pro chladné dny Barbie, Max Psycho 14. - 19. Záchranáři, stavebnice Construx Super Set, puzzle, obývací pokoj Barbie, vystřelovací autodráha G-Force Burn Out, stolní hra Othello 20. - 22. dárkové balení Barbie, Hot Wheels Mini sada, stavebnice Construx Helikoptéry Foto Václav Holič

Autor

Foto Václav Holič Kresby Lukáš Fibrich