Letiště Slatina

Sdílej
 

Anténní věž (F2 001)

Foto Václav HoličPřečtěte si celý návod a prohlédněte návodnou kresbu. Pracujte pečlivě a stavbu neuspěchejte. Narýhujte ohyby podle černých šipek. Připravte otvory označené červenými úhlopříčkami. Podle návodné kresby si ze špejle připravte díl X, opatrně nařízněte zářez pro díl 7. Díly přesně vystříhněte. Při lepení nenatírejte celé lepené plochy. Lepte malými kapkami lepidla 5 - 8 mm od sebe. Slepte díly 1, 2, 5 a 6 podle pořadí v kroužcích na chlopních. Pomocí chlopní slepte boky dílu 3, potom přilepte vnitřní plochy boků a vlepte díl 4. Slepte obě poloviny dílu 7 a vlepte jej do zářezu dílu X, k celku přilepte díl 8. K dílu 1 přilepte díly 6 a 3. Přilepte díl 5. Do otvorů vsuňte (bez lepení) připravenou anténu. Nakonec zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.

MAN FAEG (H5 003)

Při sestavování modelu pracujte pečlivě. Narýhujte ohyby podle černých šipek. Model přesně vystříhněte a slepte podle pořadí čísel v kroužcích na chlopních. Bílá místa lepených spojů a hran zatřete patřičným odstínem vodové barvy.

Aku vozík AS (N5 002)

Foto Václav HoličNarýhujte ohyby podle černých šipek a čerchovanou čarou označený opačný ohyb. Díly přesně vystřihněte. Slepte díl 1 podle pořadí v kroužcích na chlopních. Slepte obě poloviny oje. Oj přilepte k dílu 1. Opět zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.