Letiště Slatina

Sdílej
 
minibox 1:300

Catering (F1 005)

Letiště SlatinaZ dnešní vystřihovánky si slepíte budovu cateringu. (V ABC č. 3 jsme uveřejnili základnu pro dnešní stavbu.) Pokud se vám některý model nepovede a chtěli byste jej přiobjednat, napište na adresu WDS minibox, 154 00 Praha 5-Slivenec.

Návod na sestavení

Nejprve si přečtěte celý návod a prohlédněte návodnou kresbu. Při práci nespěchejte a pracujte pečlivě. Podle černých šipek narýhujte ohyby. V dílu č. 5 propíchněte otvory označené červenými úhlopříčkami. Díly přesně vystřihněte. Při lepení nenatírejte celé lepené plochy. Lepte bodově, malými kapkami lepidla 5 - 8 mm od sebe. Slepte díl č. 2, 3, 4 a 5. Šedé chlopničky dílu č. 6 otočte o 180° a přilepte k rubu dílu, krok 1 a 2. Slepte obě poloviny dílu č. 7. Sloupy - díly č. 8 - stočte do úzké ruličky a slepte. K neslepenému dílu č. 1 přilepte díl č. 4 a pak jej slepte podle pořadí čísel v kroužcích na chlopních. K dílu č. 1 přilepte podle návodné kresby díly č. 2, 3 a 6. Do připravených otvorů v dílu č. 5 vlepte sloupy. Ke sloupům přilepte díl č. 7. Celek přilepte k dílu č. 1. Nakonec zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.

Zavazadlový vozík ZV3 (N5 001)

Narýhujte ohyby podle černých šipek a čerchovanou čarou označený opačný ohyb. Díly přesně vystřihněte. Slepte díl č. 1. Slepte obě poloviny oje. Oj přilepte k dílu č. 1. Nakonec opět zatřete bílá místa lepených spojů a hran patřičným odstínem vodové barvy.