Evil Twin

Sdílej
 
CO SE HRAJE Život není peříčko. O tom by mohl malý Cyprien vyprávět celé hodiny. Mohl, ale asi by nevyprávěl. Lidé, kteří mají za sebou to, co on, vůbec neradi vyprávějí. Tohohle kluka potkává jedna osudová rána za druhou. Cyprienovi rodiče zemřeli a on teď žije v sirotčinci. Ještě si tu ani nestačil zvyknout, když se stalo něco prapodivného - všichni jeho kamarádi zmizeli. Cyprien je jediný, kdo je může zachránit, a proto se vydává na nebezpečnou cestu do neskutečného světa plného příšer a temných koutů.

Hororový příběh

Evil TwinTemných koutů si ve hře užijete ažaž. Prostředí celé hry je temné a pochmurné a společně s hororovým příběhem a děsivými postavami přátel i nepřátel vytváří skvělou atmosféru strachu. To je dáno trochu i grafickým ztvárněním hlavního hrdiny, který připomíná vraždící panenku Chucky ze stejnojmenného amerického hororu. Z mého úvodu je jasné, že si ve hře Evil Twin moc legrace neužijete. To je sice pravda, ale rozhodně to není na škodu. Toužíte-li po dobrodružství, pak si vás tahle hra určitě získá.

Ovládání hry

Evil Twin je akční adventura nejlépe ovladatelná gamepadem, ale vystačíte si dobře i s klávesnicí. Hlavního hrdinu sledujete většinou zezadu, jen když je třeba jiný pohled, kamera se automaticky nastaví. Můžete ji však otáčet i manuálně podle svého přání. Proti nepřátelům používá Cyprien prak, ale s tím si na závěrečné bosse úrovní nevystačí. Proto se může po nasbírání dostatečného množství energie proměnit v superbojovníka s nadlidskými schopnostmi. Kromě energie sbíráte také životy. Je velice důležité jich nashromáždit co nejvíce, budete je totiž potřebovat. Ukládat pozici ve hře lze pouze, když naleznete fotoaparát a necháte se vyfotit. Je to zcela originální způsob ukládání, ale hra se tím ztěžuje, protože i když už máte fotoaparát v kapse, vyfotit vás může jediná postava ve hře a k té je třeba se probojovat. Evil Twin je výborná hra pro výkonnější počítače. Je určena starším dětem i dospělým, ale počítejte s tím, že patří do kategorie těžších her. Začátečníkům ji rozhodně nedoporučuji. Zrovna tak ji nedoporučuji lidem se slabší povahou, kteří se bojí hororů. Vy ostatní neváhejte, Evil Twin stojí za to. Evil Twin Evil Twin Evil Twin