Milí čtenáři!

Sdílej
 
Spider-Man (pavoučí muž) vstupuje v těchto dnech na plátna našich kin a my vám na toto téma přinášíme v dnešním čísle ABC spoustu zajímavých informací.

Spider-Man (pavoučí muž) vstupuje v těchto dnech na plátna našich kin a my vám na toto téma přinášíme v dnešním čísle ABC spoustu zajímavých informací. Dozvíte se podrobnosti ze života filmového PAVOUČÍHO MUŽE , ale i ze života opravdových PAVOUKŮ a potom se možná rozhodnete, že si nějakého toho pavoučka pořídíte domů, protože by z něj jednou mohla vyrůst velká filmová hvězda.
O několik stránek dál najdete SOUTĚŽ O 100 zcela nových KNÍŽEK s filmovým příběhem Spider-Mana, ve které stačí odpovědět na otázky, k nimž najdete nápovědu právě v tomto ábíčku.
A i když třeba nevyhrajete knížku, nemusíte být smutní. Můžete se zapojit ještě do další soutěže s názvem VSTUPENKA DO AFRIKY . Úkolem je vytvořit tajemnou masku afrického šamana a zaslat ji na adresu redakce. Máte na to téměř celé prázdniny, takže se při jejím vymýšlení asi necháte inspirovat i dobrodružstvím, které během nich zažijete.
Nenechte si ujít FILMOVÉ DIORÁMA se Spider-Manem, jež není složité na sestavení a hravě si s ním poradí i ti, kteří se vystřihovánkám většinou vyhýbají velkým obloukem.
Nejste-li filmovými fanoušky a nepustíte-li se do vyrábění šamanovy masky, třeba vyluštíte tajenku KŘÍŽOVKY o výpravné fotbalové knihy. Hodně zábavy a příjemného čtení!