S ABC na NHL!

Sdílej
 

NHL1. Velká soutěž o zájezd do Kanady na NHL Chcete vidět utkání NHL na vlastní oči? Pak se zapojte do naší soutěže! Máte snadný úkol - vystřihujte soutěžní kupony, které uveřejňujeme na této straně od ABC č. 20 loňského ročníku do ABC č. 3, a pečlivě je uschovejte. Po získání všech deseti kuponů sestavte obrázek hokejisty a nalepte ho na papír. Pod obrázek připište jeho jméno a vše zašlete do redakce ABC. Ze všech došlých obrázků se správně určeným jménem hokejisty vylosujeme hlavního vítěze, který získá od společnosti KINGDOM OF CARDS, Miroslav Kolbek, přímý dovozce a distributor hokejových karet, týdenní zájezd do Kanady pro dvě osoby včetně vstupenek na NHL (případně i NBA). Další vylosovaní výherci získají pět profesionálních hokejek od KINGDOM OF CARDS, tři počítačové hry NHL 2000 od firmy JRC, zlatou helmu DELI SUPER a krabici plnou tyčinek. Soutěžní kupony jsou po celou dobu trvání soutěže volně k dispozici v redakci ABC. 2. Vyhrajte již dnes v soutěži o hokejové a sběratelské ceny Znáte odpověd? na dnešní otázku? Pokud ano, pak ji pošlete urychleně do redakce ABC. Na pět vylosovaných výherců čekají hezké hokejové a sběratelské ceny. Ceny do této soutěže věnuje společnost KINGDOM OF CARDS.

VÝHERCI Z ABC č. 24

Správná odpověď: Hokejové mužstvo tučňáků hraje v Pittsburghu. Výherci: R. Kovalenko z Hradce Králové, J. Linhart z Vyskytné, R. Lukáš z Určic, M. Svoboda z Brna a J. Šafařík z Nymburku.

Otázka ABC č. 1

Našimi neslavnějšími hokejovými sourozenci byli bratři a) Holečkové, b) Holíkové, c) Haškové. Odpověď zašlete nejpozději do 28. 1. 2000 na adresu redakce a označte ji heslem NHL 1.