Pandora’s Box

Sdílej
 
Ráj pro milovníky puzzle od tvůrce Tetrisu Sedm bájných bytostí uniklo z Pandořiny skříňky. Rozprchly se do celého světa a vše, čeho se dotknou, se zamotá a zamíchá. Je na vás, abyste se pustili do těžkého, ale zatraceně zábavného úkolu - najít všechny potměšilce, kteří se schovávají v různých městech celého světa.

Co se hrajeKe splnění úkolů si na mapě musíte vybrat místo, kde je potřeba sem tam něco poopravit. Například v New Yorku musíte složit puzzle s mrakodrapy a sochou Svobody, na Havaji s nějakou tou ladnou tanečnicí a v Rio de Janeiru třeba se slavným karnevalem. V každém městě je samozřejmě puzzle několik - přibližně okolo osmi - a s postupující obtížností jich musíte složit víc a víc. Neskládáte pouze jeden typ puzzle, vyřešit musíte různá otáčivá, vybarvovací, přeskupovací, doplňovací, budete sestavovat rozbité sošky a doplňovat ornamenty na různé předměty.

Deset různých stylů

K dispozici je celkem deset druhů skládaček, takže se opravdu zapotíte a rozhodně se nebudete nudit. Poté, co sestavíte rozházená puzzle v několika městech, budete schopni chytit zlomyslného uprchlíka a vrátit ho zpět do Pandořiny skříňky. A tak postupujete stále dál, až budou všechna města "uklizena" a skřítkové zpátky ve skříňce. Ale to všechno je jenom na vás a na vašem důvtipu a chuti se se všemi skládačkami pořádně poprat. Pandora’s Box Pandora’s Box Pandora’s Box

První i poslední pomoc

Když už si během hry nebudete vědět rady, je vám k dispozici taková první pomoc, jakou si během hry postupně vysloužíte. Když už opravdu nevíte, jak dál, kliknete na "hint" a na políčko v puzzle, se kterým máte potíže. Bude vám pomoženo a vy můžete hrát v klidu dál. Počet těchto nápověd závisí na počtu vyřešených skládaček a také na tom, zda jste stihli některá puzzle složit do bonusového času. Pro opravdové zoufalce jsou tady puzzle zdarma - za vyřešené problémy si můžete nechat sestavit skládanku automaticky - ušetříte si tak námahu, poctivé skládání je ale super zábava. Pandora’s Box Pandora’s Box Pandora’s Box

Šprýmaři celého světa, spojte se!

Mezi postavami, které si tropí šprýmy z ostatních, potkáte třeba Opičáka, který si utahuje z ostatních bohů a bůžků, a byl proto vyhozen z nebe. Na Zemi je králem všech opic. Dalším je Anansi, pohledný mladík, který si vystřelí ze všech, kdo si myslí, že jsou hezčí a vyparáděnější než on. A pak krásná Eris, smíšek Puck a další. Na ty si už přijděte sami, dobře se bavte, lámejte si hlavy a nenechte se od nikoho nachytat!