S ABC na NHL! 9

Sdílej
 
Pozor! V příštím čísle ABC vyjde poslední kupon!

1. Velká soutěž o zájezd do Kanady na NHL se chýlí ke konci

Chcete vidět utkání NHL na vlastní oči? Pak se zapojte do naší soutěže! Máte snadný úkol - vystřihujte soutěžní kupony, které uveřejňujeme na této straně od ABC č. 20 loňského ročníku do ABC č. 3, a pečlivě je uschovejte. Po získání všech deseti kuponů sestavte obrázek hokejisty a nalepte ho na papír. Pod obrázek připište jeho jméno a vše zašlete do redakce ABC. Ze všech došlých obrázků se správně určeným jménem hokejisty vylosujeme hlavního vítěze, který získá od společnosti KINGDOM OF CARDS, Miroslav Kolbek, přímý dovozce a distributor hokejových karet, týdenní zájezd do Kanady pro dvě osoby včetně vstupenek na NHL (případně i NBA). Další vylosovaní výherci získají pět profesionálních hokejek od KINGDOM OF CARDS, tři počítačové hry NHL 2000 od firmy JRC, zlatou helmu DELI SUPER a krabici plnou tyčinek. Soutěžní kupony jsou po celou dobu trvání soutěže volně k dispozici v redakci ABC.

2. Vyhrajte již dnes v soutěži o hokejové a sběratelské ceny

Znáte odpověď na dnešní otázku? Pokud ano, pak ji pošlete urychleně do redakce ABC. Na pět vylosovaných výherců čekají hezké hokejové a sběratelské ceny. Ceny do této soutěže věnuje společnost KINGDOM OF CARDS.

VÝHERCI Z ABC č. 25

Správná odpověď: Jméno útočníka Ottawa Senators, kterému se v letošní sezoně NHL mimořádně daří, je Radek Bonk. Výherci: V. Adamík z Českých Budějovic, F. Hanus z Rané u Hlinska, O. Chlebo z Prahy 10, J. Pazderka z Ostrova, J. Žaloudík z Krnova.

Otázka ABC č. 2

V NHL v letošní sezoně nastupuje více brankářů s českým jménem. Znáte vedle Dominika Haška jméno alespoň jednoho z nich? Odpověď zašlete nejpozději do 11. 2. 2000 na adresu redakce a označte ji heslem NHL 2.