Kočár pro boháče

Sdílej
 
Samonosný dolnoplošník LearJet 35A je typickým představitelem soudobých "business jets", tedy malých dopravních proudových letounů pro čtyři až šest cestujících. Převážně je používají kapitáni velkých podniků, politikové nebo ti nejbohatší z nás. Shrnuto, patří k nejmodernějším letounům malé dopravy. Osmačtyřicetkrát zmenšený LearJet 35A zase patří k nejmodernějším "kitům" dopravních letadel.

Samonosný dolnoplošník LearJet 35A je typickým představitelem soudobých "business jets", tedy malých dopravních proudových letounů pro čtyři až šest cestujících. Převážně je používají kapitáni velkých podniků, politikové nebo ti nejbohatší z nás. Shrnuto, patří k nejmodernějším letounům malé dopravy.
Osmačtyřicetkrát zmenšený LearJet 35A zase patří k nejmodernějším "kitům" dopravních letadel.
Díky měřítku 1:48 má kokpit a prostor cestujících propracován do nejmenších podrobností, na což je dobře vidět díky velkým bočním dveřím, které lze postavit v otevřené poloze. Na rozdíl od modelů dopravních letadel v měřítku 1:144 nemusejí být okénka kabiny cestujících dodatečně "zasklívána" pomocí přípravku Clear Fix, neboť součástí

Foto
stavebnice jsou potřebné čiré díly. Ty jsou dokonce vylisovány ze zabarveného (tónovaného) polystyrenu. Na úrovni je i podvozková část, neboť vedle členitého podvozku jsou vypracovány i podvozkové šachty. Stavebnice je vybavena obtiskovým archem, pomocí kterého lze postavit model vojenské verze letounu (LearJet C-21A, která slouží u AMC - Air Mobility Comand U. S. A. F). Druhou možností je LearJet 35A společnosti AirNet Express.

learjet 35A
Měřítko: 1:48
Počet dílů: 60
Rozpětí: 250 mm
Výrobce: Revell
Obtížnost stavby: *****