PC hra: Restricted Area

PC hra: Restricted Area
Sdílej
 

Whiptail Interactive Máte rádi Diablo, ale neholdujete světu fantasy? Pak je hra Restricted Area přesně pro vás. Diablu se velmi podobá, na rozdíl od něj se však odehrává v kyberpunkové budoucnosti.

VÍTEJTE V BUDOUCNOSTI


Píše se rok 2083 a svět není místo pro život příliš vhodné. Po nukleární válce se všude pohybují mutanti a další nepříjemná stvoření, která otravují existenci ostatním obyvatelům. Například vám. Vaše postava však není žádné ořezávátko a kromě toho si můžete v úvodu hry vybrat hned čtyři postavy. Už v tom se Restricted Area podobá hlavně Diablu 2 - s každou postavou přitom zažíváte zcela novou hru. K tomu přispívá i náhodně generované prostředí, takže se nic neopakuje.

DRSNÝ SVĚT


Foto
Ve hře se budete pohybovat stále v jednom velkém městě, které má nejrůznější zákoutí. Podíváte se samozřejmě do sídel velkých společností i do stok v městském podzemí. Váš hrdina se vyvíjí s prvky RPG a nechybějí mu nejrůznější kyberpunková „doplňovadla“: výkonnější paže a oční implantáty jsou už samozřejmostí (alespoň v roce 2083). Hledáte-li tedy kyberpunkové Diablo, tahle hra je pro vás jako stvořená. A to přesto, že se některé mapy nevykreslují nejvhodněji, že grafika není nic moc nového a že hra je příliš krátká. Něco za něco.

* 3/5