Váš web

Sdílej
 
Byl jednou jeden mobil - T630… Modrý pták - Stránky o klubu Dračího doupěte… Fantasyweb… DarkElf - česká strategie… Webgame - ještě jedna strategie

Byl jednou jeden mobil
http://www.tomasvice.wz.cz/
Tuhle stránku vytvořil její autor pro všechny, kdo si nemůžou vynachválit mobilní telefon T630. Protože se jedná o jeden z prvních opravdu "nabušených" telefonů, není na stránce nouze o odkazy na polyfonní melodie, schémata nebo informace o nastavení. Mohlo by toho být ale ještě o něco víc.
Doporučil Tomáš Viceník



Modrý pták

http://modrydrak.php5.cz

Stránky o klubu Dračího doupěte jsou věnovány dračáku, fantasy, fantasy a zase fantasy. Všem, kteří tento žánr bezmezně milují a kteří uznávají DrD jako něco víc než jen jednu z fantasy her na hrdiny, vřele doporučuji. Nová verze těchto stránek je ještě o něco lákavější než ta stará. Navíc zde můžete najít něco z Thamiorovy verze knihy Dějiny Tol Sedi a Goetie. Williho tvorbu najdete na stránkách vzniklých pod záštitou klubu.
Poslala Nimwen


Internet plný stránek

http://fantasyweb.wz.cz

Tenhle pilný čtenář ábíčka opravdu nelení a vytváří na internetu pozoruhodnou síť vlastních webů. Ze základního rozcestníku Fantasyweb, na němž se objevují novinky ze sci-fia fantasy oblastí, se dostanete na všechny další stránky. Jedna je zaměřena na svět Harryho Pottera, druhá na karetní hru Magic: The Gathering, jiná na Pána prstenů. Jen tak dál!
Doporučil Marda Maroušek




DarkElf - česká strategie

http://darkelf.atlas.cz/index.asp

Na tomto webu najdete internetovou fantasy strategii s grafickou mapou. Cílem hry je svrhnout zlého tyrana DarkElfa z trůnu a nastolit novou vládu. Tuto hru hrají již stovky hráčů nejen z České republiky. Registrace je zdarma.
Zaslal "Mistr magie" Frederic


Webgame - ještě jedna strategie


http://www.webgame.cz/

Chtěl bych vám říct něco o internetové hře Webgame. V této hře pouze píšete a klikáte, ostatní se už děje samo. Hra je zcela zdarma, odehrává se v blízké budoucnosti a setkáte se v ní s hromadou dalších hráčů. Bojovat s nimi budete na bojištích i v obchodní taktice.
Doporučili Medúza a Jan Klesl