Váš web

Váš web
Sdílej
 
Tol Sedi – o světě dračího doupěte… Dětský web… Fantastická jména – jak zní vaše jméno elfsky… Trefíte se? – webová hra…

Tol Sedi
http://www.tolsedi.websnadno.cz

Bezvadné stránky o zbrusu novém světě Dračího doupěte. Stránky o světě, který teprve začíná, ale rád by také žil svým vlastním životem. Tol Sedi znamená dost látky na dobrodružství a snad i na knihu, o kterou se párek dobrodruhů právě pokouší. Budou rádi, když jim napíšete svůj názor na stránky, svět, knihu a Dračí doupě do návštěvních knih. Tak se tam podívejte a pomozte jim, popřípadě jen sledujte, zda jejich počínání odpovídá stylu fantasy!
Poslala nezdolná Nimwen


Dětský web

http://www.alik.cz
Na tomto webu můžete chatovat i posílat poštu, ale najdete tam i nějaké hry. Sice je spíš pro mladší čtenáře, ale to nevadí, stejně je dobrý.
Poslal Petr v boudě


Fantastická jména

http://www.chriswetherell.com/elf/
chriswetherell.com/hobbit
Nedávno jsem objevil zajímavou webovou stránku. Stačí zadat jakékoliv jméno a příjmení (bez diakritiky) a stránka vygeneruje vaše jméno po elfsku. To platí i pro druhou stránku, kde se po zadání jména a pohlaví dozvíte pro změnu své jméno tak, jak by znělo, kdybyste žili mezi hobity.
Poslal Martin Koudelka


Trefíte se?

http://www.ebaumsworld.com/poom.html
Další z třeskutě originálních her, na kterých vlastně nic není, a přesto vás udrží u monitoru nehorázně dlouhou dobu. Máte za úkol odpalovat míček, který na vás padá. Vtip je v tom, že po každém úspěšném pokusu se odpalovací pole změní a vy máte jen zlomek vteřiny na to, abyste ho přenastavili do potřebné pozice. Ještě že se můžete v trojrozměrném prostoru orientovat aspoň podle stínu. Osobně jsem to s jazykem na vestě dopracoval k třiceti odpalům, ale někdo z vás mě jistě trumfne.


Spolupracujte s ábíčkem!

Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy zveřejníme na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte „Váš web“.

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd