Milé čtenářky, milí čtenáři,

Sdílej
 

v osobním diáři, který dostáváte od ábíčka jako dárek, najdete všechno, co by se vám v následujících měsících mohlo hodit. Diář platí od tohoto září až do konce srpna příštího roku, a tak si do něj můžete průběžně zaznamenávat všechno, co je pro vás důležité: od rande po školní úkoly! Najdete v něm rozvrh hodin na obě pololetí, kalendář na celý rok, místo na stručné poznámky (nebo třeba slogany a hlášky) a také tipy na filmy, sportovní akce, internetové stránky. Sami víte nejlépe, jak s ním naložit.
Když si zvyknete pravidelně využívat odkaz www.iabc.cz/diar, budete mít k dispozici vždycky ještě něco navíc - totiž ty nejaktuálnější zajímavosti navazující na informace uvedené v diáři. Dále jsme přidali stripy a komiks s kocourem Mourrisonem, abyste přišli na jiné myšlenky vždycky, když nebudete mít tu nejlepší náladu.
Sympatický kapesní formát umožňuje nosit diář stále u sebe, přestože má čtyřicet stránek!



P. S.
Určitě vám neujde, že některé stránky diáře jsou vyplněné čtverečky. V první řadě by měly tyto stránky sloužit k zaznamenávání úkolů, abyste je nemuseli pořád nosit v hlavě. Ale stejně dobře se na nich dají hrát piškorky. Ať vám slouží k zábavě i užitku: nejlepší je, když se obojí propojí - v užitečnou zábavu.