Váš web

Váš web
Sdílej
 

Filmová databáze
http://www.csfd.cz
Na této adrese se nachází česko-slovenská filmová databáze - vše o filmech, hercích, režisérech. Máte tu také možnost hodnotit filmy a mnoho dalšího. Jde o tuzemskou obdobu mezinárodní filmové databáze (http://www.imdb.com) a vůbec není špatná.
Poslal dlouholetý čtenář Jakub Lojda



Plná stránka her

http://www.webgames.cz
Posílám odkaz na senzační stránku věnovanou pouze počítačovým hrám. Na tomto webu si vyberete z her rozdělených do několika kategorií, které si můžete rovnou zahrát nebo si je stáhnout do počítače.
Zaslal Luboš Novotný


Klikejte

http://www.kika.de

Jestli máte rádi hry, šetřiče a obrázky, tak tahle stránka je něco pro vás. Je to sice německy, ale zase se naučíte cizímu jazyku. Jen zkoušejte a na všechno klikejte! Stránka je spíše pro menší, ale na hezký web se může podívat každý.
Poslala Sofie


Herní abeceda

http://www.abecedaher.cz

Výborná stránka pro ty, kteří si nevědí rady s hrou, nebo si potřebují zjistit cheaty, případně prohlédnout obrázky z her. Je zde také možnost stáhnout si češtinu nebo hru koupit.
Poslal Tomáš Noskievič


Křečci - rady, názory, ...

http://www.krecci.nazory.cz/

V moderované diskuzi věnované křečkům vás čeká spousta otázek a odpovědí, k užitku vám jistě budou i inzeráty. Kromě toho tu najdete soutěž o miss křeček, převod věku z křeččího na lidský a mnoho dalších užitečných věcí.
Doporučil Petr Polívka

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd