Váš web

Váš web
Sdílej
 
Dnes vám představíme tři onlinové hry: Kočičí aviatiky, Runescape a Fotbalového manažera.

Kočičí aviatici
http://www.ae4rv.com/games/bird_snatchers.htm
Tři balonky. Dvě kočky. Jeden koš. A spousta, spousta zlovolných ptáčků. Tedy, ti ptáčci vlastně nejsou tak zlovolní. Snad to nemyslí ani zle. Ale tyhle dvě kočky se prostě chtějí nažrat. Proto si pořídily koš, vybavily ho nafukovacím balonkem a vydaly se odchytávat ptáčky až do mraků. Váš úkol je v téhle hře jednoduchý – manévrovat jejich plavidlem tak, aby se kočky dostaly co nejblíž k ptáčkům, ale zamezit přitom tomu, aby se některý ostrý ptačí zobáček dostal příliš blízko k jejich koši. Bude vám k tomu hrát velmi relaxační hudba, ale pokud si k tomu pustíte třeba Dvořákovu Novosvětskou, budete mít při odchytávání ptáčků pocit, že zachraňujete přinejmenším celý svět.



Runescape

http://www.runescape.com
Posílám odkaz na on-linovou hru Runescape. Je to skvělá pařba. Bojujete tam proti ostatním hráčům, kteří jsou on-line. Nemusíte s nimi ale bojovat, můžete si s nimi vyměňovat různé věci, jako třeba brnění... a v tom s nimi pak bojovat.
Doporučil bojovný Vítek


Fotbalový manažer

http://www.hattrick.org
Jako fanda fotbalu bych vám rád ukázal svou nejoblíbenější webovou stránku, a to stránku on-linového fotbalového manažeru Hattrick. Na začátku dostanete tým a málo peněz, za které nakupujete hráče, vylepšujete stadion atd. Každou sobotu po poledni se hraje mistrovské utkání mezi celky v lize. Lig je tu nespočet a v úvodu hry samozřejmě začínáte v té nejnižší. Je to výborná zábava, stačí jen mít trochu času a píle vypracujete vlastní tým úplně od nuly až k vrcholu.
Věrný čtenář a ve volném čase fotbalový manažer David Hladký


Spolupracujte s ábíčkem!

Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy zveřejníme na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte „Váš web“.

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd