Novinky - Dálkový ovladač Harmony 688

Sdílej
 

Tento bezpochyby unikátní ovladač by vám měl maximálně zpříjemnit a zjednodušit ovládání domácího kina. Jedinou podmínkou pro úspěšný provoz je alespoň základní připojení k internetu a USB port.

DATA NA INTERNETU


Vše probíhá následovně - poté co si ovladač přinesete domů, půjdete na jeho domovské stránky a tam se zaregistrujete. Budete provedeni sérií interaktivních dotazníků, vyplníte číslo modelu vaší televize, videa, DVD-přehrávače, herní konzole, hifi věže nebo jakékoliv jiné domácí elektroniky, která je na dálkové ovládání. Podle čísla modelu se vám poté nahrají z internetu přes USB do vašeho Harmony 688 patřičné informace, aby vědělo, jak s tím či oním zařízením komunikovat.
Jestliže se přece jen stane, že konkrétní model v databázi není, pomocník vám nabídne jeho nejbližší ekvivalent. Chybí-li vám nějaká funkce specifická pro vaše konkrétní zařízení, je ovladač dokonce schopen se ji „naučit“ od vašeho dosavadního dálkového ovládání - díky zabudovanému senzoru.

JEDNÍM TLAČÍTKEM


Díky technologii Smart State má Harmony 688 přehled, který přístroj je zapnutý. Kromě obecných tlačítek je vybaveno i speciálními tlačítky pro určitou aktivitu. Například když se chcete dívat na DVD, stačí zmáčknout jediné tlačítko „Přehraj DVD“ a ovladač zapne televizi, přepne ji na příslušný kanál a zapne DVD-přehrávač. Když si pak po zhlédnutém filmu budete chtít pustit hudbu, zmáčknete „Poslech hudby“ a hned se vypne vše nepotřebné a pustí se hifi věž. Kdybyste si někdy nevěděli rady, zabudovaný pomocník v ovladači vám díky velkému LCD displeji se vším poradí.
Na Harmony 688 jsem našel pouze dva zápory, a sice, že ony konfigurační internetové stránky jsou pouze v angličtině a že ovládátko stojí téměř pět tisíc.


Logitech