Váš web

Váš web
Sdílej
 
Czechgamer.com - česká stránka o hrách... Stargate - on-line strategická hra vycházející ze stejnojmenného televizního seriálu... Lego z celého světa...

Zase něco o hrách
http://www.czechgamer.com

Ahoj ábíčko, našla jsem celkem zajímavou českou stránku o hrách, a tak bych se s vámi chtěla o ni podělit. Podobně jako Bonusweb.cz či Doupe.cz se také tento server věnuje počítačovým hrám i novinkám v hardwaru.
Qetuska


Hvězdná brána otevřená


http://www.sgwg.net
Tato česká on-line strategická hra vychází z televizního seriálu Stargate. Přístup na ni je zdarma, takže nemeškejte. Budete osidlovat planety, vyzbrojovat armády a stavět budovy - a na to všechno nepotřebujete nic víc než jen internetový prohlížeč, v němž se hra odehrává.
Daniel Bastl


Lego z celého světa


http://club.lego.com/eng/coolcreations/
Zde si můžete prohlédnout výtvory z lega všeho druhu. Vyberte si jednu z asi dvaceti kategorií - najdete tu snad všechno od nejjednodušších autíček přes důmyslné hrady až po nejsložitější hydraulické bagry. Na tuto stránku posílají své stavby tisíce lidiček z celého světa. Pokud na ní chcete poslat vlastní dílo, musíte se přihlásit do klubu.
Cyril Kotecký


SPOLUPRACUJTE S ÁBÍČKEM!


Zapomněli jsme na vaši oblíbenou webovou stránku? Napište nám o ní! Nejzajímavější webové tipy budeme zveřejňovat na této stránce. Pište na e-mail smid@ringier.cz a do políčka Předmět uveďte "Váš web".

Autor

Vybírá a přebírá Darek Šmíd